Articles

Karácsonyi ajándék babának? Ismerje meg a JUKKI 9 javaslatát

Egy kisgyermek karácsonyi ajándék alternatívája óriási kihívást jelenthet. Hiszen egy babának még nincsenek vágyálmai, és a Mikulásnak sem ír levelet. Hogyan lehet mégis tökéletes és biztos ajándékot találni, ami igazán különleges meglepetés lesz akár az egész család számára? Szerencsére vannak igaz baba-specialisták a piacon, akik tudnak tanácsot adni, és segítenek kiválasztani a kisded számára hasznos, eredeti karácsonyi ajándékok megfelelő kalibereit. Egy csomó ajándékötlet van! Legalábbis a kínálatunkban biztosan! A játék csak egy a rengeteg babáknak szóló karácsonyi ajándék lehetőség közül! Fedezd fel a legjobb karácsonyi ajándékokat, és válogass a JUKKI széles szortimentjéből!

Karácsonyi ajándék ötletek babáknak – mit érdemes tudni vásárlás előtt?

A legkisebb gyerekek még nem tudják kifejezni vágyaikat. Ez az idő egyelőre még várat magára. De akkor vajon honnan meríthetünk ihletet, hogy igazán hasznos és szép karácsonyi ajándékot találjunk az ő számukra is? A témában érdemes meginterjúvolni a szülőket is, hiszen azért ők tudják a legjobban, mi jönne jól igazán a kicsinek. Talán vannak olyan kiegészítők, amelyek még nincsenek a repertoárban, de tervezik a vásárlást. Például baba ágynemű, babakocsi betét vagy akár egy XXL babafészek.

Elképzelhető, hogy a megfelelő játékai már megvannak, a férfiaknak és nőknek dedikált egyedi, vicces ajándék ötletek pedig nála még biztosan nem érnek célba, de hidd el, azért találsz valamit. A szülők ismerik a legjobban gyermekeiket, és tudják, milyen fejlődési szakaszban vannak, mi érdekli őket és mivel szeretnek játszani. Ezért mindig érdemes velük konzultálni az ajándék ötletek tematikában, karácsonyra is!

Másrészt nem árt emlékezni arra is, hogy egy kis porontynak még nincs szüksége sok játékra vagy kiegészítőre. Ergo a karácsony okozhat multiplikálódást a kelengyéjében. Ezért érdemes összefogni, és közösen vásárolni a többiekkel egy nagyobb ajándékot karácsonyra, ami viszont jól fog jönni, és igazi meglepetés lesz anyának és apának is. Ennek köszönhetően a gyermek mindent megkap, amire szüksége van.

Érdemes felfedezni a JUKKI ajándék szettek kategóriáját. Az ilyen bébiknek szóló univerzális összeállítások egységes színűek és nagyon kényelmesek, ezért érdemes használni őket a karácsonyi ajándékok kiválasztásakor.

Karácsonyi ajándék babáknak – mit érdemes venni?

Karácsonyra érdemes olyat vásárolni az apróságnak, ami tényleg célba ér. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy ez még nem a társasjátékok, a Lego blokkok, a kirakós játékok és a vonatok ideje. Ezek nagyobb gyerekeknek való ajándékok. Válassz a gyerek életkorához igazított ajándékot, hogy a babuci azonnal felhasználhassa. A legkisebb babáknak nem csak játékokat lehet választani, hanem olyan kiegészítőket is, amelyek javítják a komfortérzetüket. Mit vegyünk? Íme az ötleteink!

Világos szürke Kötött Pamut Takaró

A pamut takaró a babacsomag egyik alapeleme. Tökéletes babakocsiba, autósülésbe és kiságyban való alváshoz. És a JUKKI takaró sok mosás után is megőrzi színét és puhaságát, így a karácsonyi ajándék ötletek egyik Jolly Jokere.

Erdei Történet és Zöld Bársony 5-Darabos XXL Szett

Ez az 5 darabos szett a következőket tartalmazza: JUKKI babafészek, kétoldalú matrac, pillangó párna, lapos párna, kétoldalú takaró. Az egymással tökéletesen harmonizáló dizájn a karácsonyi ajándék klasszisai közé avanzsálja ezt az összeállítást.

Pasztell Szürke 5-Darabos Kényelmes Szett

Ez a garnitúra az előző tipphez hasonlóan, egy 5 darabos garnitúra, csak másik dizájnnal. Kedves és praktikus ajándékcsomag, ideális stílusos és eredeti ajándék karácsonyra.

Varázslatos Erdő és Mokka Plüss 5-Darabos Kényelmes Szett

Ha boldog a karácsony, boldog a baba. A JUKKI 5-darabos kényelmes szettjei az abszolút tökéletes ajándékok, és ez a modell mindössze 17 990 Ft-ért megvásárolható.

MOM’S CARE rongybaba – Laura

Ez a rongybaba a legkisebbeknek készült. A figura ideális első plüssbabaként, bújós játékként, illetve a kreatív ajándék újszülöttnek kategóriában is megállja a helyét. A Mom’s Care játékok lengyel, díjnyertes termékek, amelyek megfelelnek az EN-71 szabványnak, így tökéletesek a kisdedek számára.

HENCZ TOYS kontrasztos csörgő, cumi – Rózsaszín nyuszi

A puha, szövetből készült, kontrasztos nyúl cumi csörgővel a kicsikre gondolva készült. Az érzékszervi élmények egész sorát építettük egyetlen játékba, kifejezetten a baba igényeihez igazítva. Szuper kreatív ajándék újszülöttnek.

Téli hálózsák XL – Herbarium Téli

A JUKKI hálózsák a kicsik maximális kényelmét és biztonságát szem előtt tartva készült. A karácsonyi ruha babáknak egy remek opciója, ami szintén hatalmas örömet okozhat a karácsonyfa alatt.

Újszülött pólya – Funny Bunny

A JUKKI trikószövet pólya a baba alapvető kellékei közé tartozik. Az élet első napjaitól kezdve nélkülözhetetlen, biztosítja, hogy a baba kényelmesen és biztonságban érezze magát. Szintén eszményi karácsonyi ajándék ötlet.

Boho Garden & Ecru Velvet Babafészek XXL

A JUKKI babafészek minden babacsomag nélkülözhetetlen eleme. Lehetővé teszi, hogy biztonságosan korlátozzuk az apróság terét, amely számára biztonságérzetet garantál. Az XXL babafészek ráadásul az egyik legnagyobb a piacon elérhetőek közül, és akár 18 hónapos korig használható, így ez a termék is kiváló örömforrás a karácsonyi szuvenírek terepén.

Karácsonyi ajándék babának – milyen ajándékokat érdemes kerülni?

Természetesen bárki elkövethet hibákat, amikor egy babának vásárol ajándékot. Vannak ugyanis olyan termékek, amelyeket jobb, ha nem veszünk meg egy csecsemőnek. Ide tartoznak például a gyermek életkorához nem optimalizált játékok és kiegészítők. Egy könyv nyilván jó ötletnek tűnhet, de ezzel még várnunk kell. Preferáljuk az apróságoknak készült érzékszervi könyveket, amelyek magas kontrasztú képeket és gyengéd rímeket tartalmaznak. Az ilyen könyvek olvasása a babáknak segít a kommunikációban, bevezeti őket a számok, betűk, színek és formák világába, valamint fejleszti a hallgatási, memória és szókincs készségeiket. A korhoz nem kalibrált játékok szintén nem tűnnek túl jó ötletnek. Nem valószínű, hogy a szülők engedik, hogy gyermekük játsszon velük, különösen, ha vannak olyan apró részeik, amelyeket a kisgyermek le tud nyelni. Még ha biztonságosak is, a gyerekek gyakran nem tudják, hogyan kell játszani velük, ami inkább frusztrációt kelt, mintsem érdeklődést.

Az ismétlődő dolgokat is érdemes kerülni, ezért mindig ajánlott megbeszélni az ajándékötletet a gyermek szüleivel.

Vannak olyan ajándékok is, amelyek nem illenek az alkalomhoz. Bár egy keresztelőre vásárolt aranylánc, mint a rendezvény emléktárgya, jó ötlet lehet, de karácsonyi ajándékként félreértést okozhat.

Ne vásárolj ápoló és kozmetikai készleteket sem, ha az ajándékot nem egyeztetted a szülőkkel. A babák szükségleteikre szabott gondozást igényelnek, ezért érdemes először meghatározni, hogy milyen kozmetikumokat használhatnak.

Fedezd fel a JUKKI ajándékok erejét!

Legyen a karácsony öröm és a közös időtöltés kellemes pillanata, a gyerekeknek dedikált ajándékok körét pedig mindig gondoljuk át, hiszen a lényeg, hogy a kisded boldog legyen! Ilyenkor jön jól egy olyan babaspecialista, mint a JUKKI is, aki professzionális szakértő a babák szükségletei kapcsán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük