Baba ágynemű

Az egyik első dolog, amit megvásárolunk, amikor a babaszobát előkészítjük a baba érkezésére, az a babaágynemű kategóriája, ami tartalmazza a rácsvédő, a paplan és párna, valamint az ágynemű garnitúra 3 részes elemeit. Megvásárolhatjuk szett formában és külön, például csak a párnát is. Minden anya és apa azt szeretné, ha gyermeke biztonságban, békésen és boldogan álmodna, mert ezen múlik a közérzete. Sok tényező befolyásolja a baba alvásának minőségét, ezek egyike a babakompatibilis, pamut ágynemű, amely puha, finom tapintású és az érzékeny bőr számára biztonságos anyagból készül. A csecsemőknek szánt babaágynemű modellek és ágyneműk amellett, hogy betöltik szerepüket, egyben a gyerekszoba díszei is, ezért illő, hogy szépek legyenek, és illeszkedjenek a dekorációhoz.

1–28 termék, összesen 258 db

JUKKI babaágynemű szettek

A JUKKI-nál saját tervezésű pamut bébi ágynemű termék portfóliót mutatunk be, amelyeket saját európai üzemünkben gyártunk a legjobb minőségű anyagokból, minden részletre való odafigyeléssel, így biztosan jó választás lesz, ha nálunk vásárolsz. Paplan párna szett, matracvédők, hordozós takaró, fonott rácsvédő, külön párna, valamint párna töltőanyag készlettel rendelkezünk, amelyekre a méret alapján bármilyen babaágynemű szett felhelyezhető. A babaágynemű kategóriában is széles méretválasztékot nyújtunk, így garantált, hogy pontosan olyan méretben tudsz rendelni, amilyenre szükséged van. Ha JUKKI pamut babaágynemű terméket választasz, biztos lehetsz benne, hogy antiallergén, gyermekbiztos anyagból készül, amely nyugodt és biztonságos alvást biztosít.

JUKKI motívumok

A kiságy pamut ágynemű lebilincselően szép tud lenni. Finom minták, bájos fodrok, baldachin – nehéz figyelmen kívül hagyni ezeket a részleteket. Vagy talán jobban szereted a színes gyerekmotívumokat állatokkal vagy mesefigurákkal? A JUKKI-nál az ilyen típusú babaágynemű minták valódi gazdagságát találod az egyszerű, geometrikus kompozícióktól a mesebeli nyomatokig. Vannak itt aranyos állatok, gyönyörű virágok, levelek, csillagok és pöttyök. Az aranyos, gyerekmotívumokkal díszített babaágynemű szett vagy szettek típusai biztosan tetszeni fognak minden kicsinek, és fontos, hogy pamutból készülnek. A JUKKI babaágynemű szettek igazi dekorációs elemei az egész enteriőrnek.

JUKKI részletek

Pamut ágyneműink, párna és takaró szett modelljeink 100 százalékban kézzel varrott metódussal készülnek. Igen, 100 százalékban. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a kézműves munka a legmagasabb minőséget képviseli a babaágynemű készítését és a párnát tekintve is, a részletekre való odafigyeléssel és a legnagyobb gondossággal. A paplan nem tartalmaz olyan részeket, amelyek irritálhatják a baba érzékeny bőrét, a rejtett cipzár pedig teljesen biztonságos.

Az általunk használt szövetek OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek. A fenti kedvező ár-érték arányú ajánlatot a JUKKI biztosítja. „Támogatjuk a szuper szülőket” – ez a szlogenünk.

 

Kapcsolódó kategóriák: