Matracvédők

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Matracvédők Vízálló 120x60cm

1.690 Ft

Matracvédők Vízálló 140x70cm

1.990 Ft

A nyugodt, pihentető alvás biztosítása létfontosságú babáink számára. A fehér matracvédők rendkívül hasznos segítséget jelentenek a kiságyban. Olyan vastagságú és vízálló anyagból készülnek, ami többek között megvédi a matracot a nedvességtől és a szennyeződésektől.

A matracvédő segít a mindennapok kihívásaiban

A JUKKI matracvédő vízálló kialakítása révén megakadályozza, hogy bármilyen folyadék a matracba szivárogjon, ezáltal higiénikusabb környezetet biztosít a babák számára. Ennek köszönhetően a szülőknek a matrac tisztításával nem kell foglalkozniuk. A fehér matracvédő ráadásul többfunkciós: pelenkaalátétként is kiválóan megállják a helyüket.

A matracvédők az allergénektől is védenek

A matracvédők fontos tulajdonsága, hogy megakadályozzák az atkák és egyéb allergének bejutását a matrac belsejébe, így csökkentve az allergiás reakciók kockázatát. Ráadásul a speciális alsó réteg a baktériumok és gombák is védelmet jelent, így a fertőzéseket egyaránt segít elkerülni. A védelmet jelentő rétegek tehát ilyen módon szintén támogatni tudják a babák biztonságát.

Könnyű tisztítás és biztos védelem

A gumis matracvédő mosógépben mosható, ennek köszönhetően tisztításuk gyors és könnyű. Ezáltal egyszerűen fenntartható a kiságy tisztasága és frissessége, ami nagyon fontos a baba egészségének érdekében. További előny, hogy a matracvédő növeli a matrac élettartamát azáltal, hogy útját állják a különféle szennyeződéseknek. Felső rétegük 100% pamut frottír, így még a legérzékenyebb bababőrt sem irritálja, puha és légáteresztő kialakításuk a legnagyobb komfortot biztosítják a baba számára. Ezt tovább növelheted a JUKKI fonott rácsvédők, paplan és párnaszettjeivel!

Egyszerű használat és lenyűgöző funkcionalitás

Felhelyezésük egyszerű és gyors, a négy elasztikus pánt pedig biztosítja, hogy a helyükön is maradjanak. A levétel sem bonyolultabb folyamat, ezáltal a gyakori mosás vagy cserélés során lehet probléma. A matracvédőt mindenkinek ajánljuk, aki fehér, tiszta, száraz és kényelmes babaágyat szeretne biztosítani gyermekének. Kétféle méret elérhető, 120x60cm és 140x70cm típus.

A babák pihenése mindenek felett

Mindenben támogatjuk a szülőket! A JUKKI elkötelezett a kényelem, biztonság és a szülők igényeinek kielégítése mellett, biztosítva, hogy a minden termék hozzájáruljunk a kisbabák megfelelő környezetének kialakítására éjjel és nappal egyaránt.

A magas minőségű és hosszú élettartamú JUKKI matracvédő fehér színben és kétféle méretben megtekinthető a webshopban – különböző méretekben és megfizethető árakon érhetők el annak érdekében, hogy minél több baba megtapasztalhassa a nyugodt és biztonságos alvás örömét. Válogass bátran a többi termék között is – baba pizsamák, hálóruhák és baba zoknik sora vár felfedezésre.

Lásd még a szuper szülők által kedvelt egyéb kategóriákat: