Paplan párna szett

Mindenki tudja, hogy az alváshoz paplan és párna is szükséges. Az alvás kényelme és nyugalma óriási hatással van a mindennapokra, ezért érdemes az alváshigiéniára megfelelően odafigyelni, különösen a gyerekek körében. Fontos, hogy a kiválasztott termékek antiallergén töltelékkel rendelkezzenek, és természetes anyagokból készüljenek – mesterséges töltet és káros színezék nélkül, amelyek veszélyt jelentenek a picik egészségére. A termékek, azaz a paplan és a párna méretét is érdemes a gyermek életkorának és az ágy méretének megfelelően megválasztani, hogy a baba minél kényelmesebben érezze magát. Üzletünkben a szülők kényelmes és biztonságos paplan, párna modelleket, valamint csodálatos termék szett összeállításokat találnak kedvező áron.

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

JUKKI ágynemű készlet – egy paplan és egy lapos párna

A paplanok méretei: 120×90 cm vagy 135×100 cm igényeitek szerint, a lapos párna mérete mindkét esetben 60×40 cm, szín/minta: fehér, külső anyag: finom mikroszálas, 100 százalék antiallergén poliészter, töltelék: szilikonos nem szőtt szövet, 100 százalék antiallergén poliészter. A paplan nagyon könnyű, megfelelő hőkomfortot biztosít a kisbaba számára és megakadályozza a túlmelegedést. Az antiallergén szintetikus paplan és párna az allergénekre kivételesen érzékeny vagy bőrgyógyászati problémákkal küzdő gyermekek számára is ajánlott megoldás. Az ágynemű rendszeres cseréje és mosása különösen fontos a kis allergiások számára. Mivel a paplan töltelék steppelt, a betét nem mozog használat vagy mosás közben. A töltelék jól kiegészíthető pamut babaágynemű szettünkkel.

A JUKKI termékei Európában készülnek

Európai alapanyagokból készülnek, és 100 százalékban kézzel varrták őket – a babák iránti szeretetből. Ennek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy a legjobb színvonalon, minden részletre odafigyelve és a legnagyobb gondossággal készülnek. A paplanok és párnák nem tartalmaznak merev elemeket, puhák és rugalmasak, és teljesen biztonságosak a babák számára. A JUKKI által használt anyagok: pamut, plüss, bársony. A töltőanyag: szilikonozott poliészter szál (szilikongolyó) és poliésztervatta, amely OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal akkreditált. Az anyagok a legjobb minőségűek, antiallergének, légáteresztőek és méreganyagoktól mentesek. A JUKKI saját termékeit értékesítő gyártó, akit a kedvező ár-minőség arány jellemez. A „Támogatjuk a szuper szülőket” kommunikációs szlogen remekül fémjelzi a cég érdemi és szakértői tudással alátámasztott attitűdjét. A JUKKI legfőbb prioritásai: biztonság, kényelem, komfort.

Keress más termékeket is a kiválasztott paplan és párna szetthez az oldalsó szűrők segítségével. Így könnyen és gyorsan kiegészítheted a kicsinek szánt összeállítást. Legyen mondjuk egy babafészek? Esetleg egy fonott rácsvédő vagy inkább egy pillangó párna? Apropó, ne felejtsd el felfedezni a Teddy mackó párnák kategóriáját se!

Kapcsolódó kategóriák: