Párnahuzatok 40×40 cm

1–28 termék, összesen 39 db

Párnahuzat 40 x 40 cm – Magnólia virág

Original price was: 1.190 Ft.Current price is: 950 Ft.

A gyermek pihenésének minőségét számos – egészségügyi és érzelmi – tényező befolyásolja. A megfelelő baba ágynemű is fontos. A legjobb, ha a takarók és párnák nem túl vastagok és nehezek, valamint légies anyagokból készülnek. Ezenkívül egy gyermek párnahuzat alternatíváját a csöppség méreteire kell kalibrálni. Kiválasztásánál figyelembe kell venni a gyermek esetleges allergiás hajlamát is.

JUKKI pamut párnahuzat 40x40 cm

A legjobb megoldás a JUKKI kínálatában található kiváló minőségű pamut textúrával rendelkező 40 x 40 cm termékek kollekciója. A puha és 100 százalékosan bőrbarát párnahuzatok garantálják a babáknak és kisgyermekeknek a teljes kényelmet, anélkül, hogy irritációtól vagy allergiás reakciótól kellene tartani. A termék biztonságos – rejtett cipzárral zárható, amely esztétikusan és feltűnésmentesen van a termékbe integrálva.

Bájos minták – csodás színek

Ezeken a termékeken makárcsak a babaszoba más elemein, a nyomatok is fontosak. A kisgyermekek szeretnek állatok vagy kedvenc rajzfilmjeik szereplői társaságában aludni. Minél színesebb, annál jobb, az egyszínű darabokat tartogassuk későbbre! Webáruházunk számos eredeti mintát ajánl, amelyek mosolyt csalnak a lurkók arcára.

Böngésszen a JUKKI pamut párnahuzatok között, és kombinálja őket más JUKKI termékekkel – puha takarókkal, díszpárnákkal, játékkosarakkal – hogy a pici helye harmonikus legyen, és összefüggő egészet alkosson. Válasszon a raktáron lévő párnahuzatok repertoárjából, amelyek harmonizálnak a gyerekszoba elrendezésével vagy akár a matracvédők dizájnjával is.

100 százalékos minőség – kiváló értékelés

A JUKKI által használt pamut szövetek OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek. A 40x40 cm gyermek pamut párnahuzat alternatívák 100 százalékosan kézzel varrott, kézműves technológiát képviselnek – a babák iránti szeretetből. Az anyagok a legjobb minőségűek, antiallergének, légáteresztőek és méreganyagoktól mentesek.

Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a JUKKI paplan és párna szettek a legmagasabb minőségi kalibert képviselik, és minden részletre kiterjedő odafigyeléssel és a legnagyobb gondossággal készülnek. Nem tartalmaznak olyan nüanszokat, amelyek irritálhatják a baba érzékeny bőrét, a rejtett cipzár pedig teljességgel kisgyermek-kompatibilis – mehet a kosárba! A szállítás 23 500 Ft felett ingyenes.

JUKKI poliészter párnahuzat 40x40 cm

A szortimentben található poliészter párnahuzat 40x40 cm alternatívák repertoárja hasznos lesz a dekorpárnák tematikájában, válassza ki a gyerekszobával klappoló terméket, és engedje be a JUKKI biztonságot, kényelmet és komfortot legfelsőbb szinten garantáló attitűdjét az otthonába, és ne feledje: ami jó a babának, jó az anyának, jó az egész családnak!

JUKKI babacsomag

Keressen más termékeket is az Ön által kiválasztott kollekcióból. Könnyen és gyorsan kiegészítheti a babája számára vagy ajándékba szánt összeállítást.

Lásd még a kapcsolódó kategóriákat: Vízálló Párnák.