Vízálló Párnák

Mind a(z) 11 találat megjelenítve

A JUKKI vízálló párna nélkülözhetetlen a napi babaápoláshoz, ideális otthonra és utazáshoz, úgy, mint egy mobil pelenkázóasztal! A pamut pelenkák kiváló minőségű pólyafólia béléssel vannak ellátva, ennek köszönhetően teljesen vízállók, mégis kényelmes tapintásúak!

JUKKI vízálló párna – a nélkülözhetetlen baba kellék

A huzat nagyon kis helyet foglal, így táskában vagy akár a babakocsi betétek alá behajtogatva is könnyen hordozható. A poliészter pelenka kibontása csak egy pillanatot vesz igénybe, és bárhová, szőnyegre, kanapéra, de akár kerti vagy kültéri padra helyezve is 100 százalékban biztonságos felületet teremthetünk a baba pelenkázásához.

Lépjen be a JUKKI Bababolt vízálló párnáinak világába, ahol a minőség és a stílus találkozik! A JUKKI, mint autonóm gyártó, örömmel mutatja be ezt a lenyűgöző kínálatot, amely szintén a saját kezűleg készített, egyedi remekművei közé tartozik.

JUKKI vízálló párna orvoslátogatás során is jó szolgálatot tesz

Orvoslátogatáskor, akár szűrővizsgálat, oltás vagy vizsgálat miatt, a baba sok felülettel érintkezik, és valljuk be, egy szuper szülő nem szívesen teszi ki egy ilyen procedúrának a gyermekét. A JUKKI elkötelezett amellett, hogy támogassa a szuper szülőket. Tudjuk, hogy a szülői lét nem mindig könnyű, ezért a babáknak dedikált termékeinket úgy terveztük, hogy valóban egyedi módon könnyítsék meg az életét.

A JUKKI poliészter párnák nemcsak a gyermek számára nyújtanak kényelmet, hanem a szülők számára is egyszerűsítik a mindennapok slamasztikáját. A vízálló párna az orvosi rendelőben is biztosítja, hogy a gyermek ne érintkezzen közvetlenül olyan felületekkel és anyagokkal, amelyeket mások korábban már érintettek, így kinevezhetjük a sterilitás egyedülálló mesterének is.

JUKKI vízálló párna OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal

A JUKKI párnák európai alapanyagokból készülnek, és 100 százalékban kézzel varrták őket – a babák iránti szeretetből. Ennek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legjobb színvonalon, minden részletre odafigyelve, a legnagyobb gondossággal készülnek. A termékek nem tartalmaznak merev elemeket, puhák és rugalmasak, így teljesen biztonságosak a babák számára. 

A JUKKI vízálló párnái nemcsak praktikusak, hanem stílusosak is. Különböző színekben és mintákkal kaphatók, így könnyedén illeszkednek bármilyen babaszoba dekorációhoz. A vízálló anyag biztosítja, hogy a párna mindig száraz és kényelmes maradjon, még a legnedvesebb kültéri környezetben is.

JUKKI babacsomag

Keressen más termékeket is az Ön által kiválasztott kollekcióból! Könnyen és gyorsan kiegészítheti a babája számára vagy ajándékba szánt összeállítását. Áruházunkban kismamáknak és terhes nőknek szóló termékeket, valamint baba játékok és babaruhák széles szortimentjét is kínáljuk.

Lásd még a kapcsolódó kategóriákat: