Baba játékok

A JUKKI baba játékok különböző funkciókkal vannak ellátva és egytől egyig biztonságosak a gyermekek számára. Mindegyik termék életkornak megfelelően serkenti a kognitív készségeket és támogatja a gyermekek szellemi fejlődését. Sokszínűségüknek köszönhetően ösztönzik a képzelőerőt és inspirálják a kreativitást, illetve lekötik a gyerekeket. Tervezésükkor a biztonságra is odafigyeltünk, káros anyagok és nehézfémek nélkül készültek.

 

1–28 termék, összesen 61 db

Magnólia Virágzás és Barackos Bársony Érzékelő Kocka Játék

Original price was: 3.990 Ft.Current price is: 3.190 Ft.

Készségfejlesztő játékok

Ezeknek a fejlesztő baba játékoknak a célja, hogy akár már az újszülött kisbabák és a kisgyerekek kognitív készségei fejlődjenek. A kézzel készült érzékelőkockák igazán egyedi tapasztalatot nyújtanak. Ezek zero waste elven készült termékek, vagyis a többi termékünk varrásából megmaradt anyaghulladékokat használjuk fel hozzá. Már egy hónapos kortól ajánljuk ezeket a játékokat, mely játékosan tanít és fejleszt. A játékok a fenntartható gyártási módszerrel nemcsak kreatív fejlődést biztosítanak, hanem a környezettudatosság iránti elkötelezettségüket is hangsúlyozzák.

Kreatív baba játékok

A baba játékokkal a szórakozáson túl, aktívan támogatjuk a kisgyermekek fejlődését. A könnyű rágókák, csörgőkészletek játék közben serkentik a látást és a fogást, miközben a gyerekek élvezik a vidám hangokat. A különböző színes, kontrasztos labdák izgalmas módon kreatív játékra ösztönöznek, elősegítve a gyermeki képzelőerő és gondolkodás fejlődését. Az interaktív élmény nemcsak szórakoztató, hanem az egész érzékszervirendszert is stimulálja, biztosítva, hogy a játék ne csak örömforrás legyen, hanem értékes eszköz a tanuláshoz.

Kirakósok

A kiváló minőségű, biztonságos fa kirakósok, amik színes dizájnjukkal felkeltik a kisbabák érdeklődését, fejlesztik készségeiket, és környezetbarát megoldást kínálnak a szórakozásra. Az egyedi formák és élénk színek stimulálják a vizuális érzékelést, miközben a természetes fa anyagok biztonságos és tartós játékélményt nyújtanak, hozzájárulva a gyermekfejlődés minden területéhez. Nem utolsó sorban pedig könnyen tisztíthatók, ami az egyik legfontosabb előny lehet a játékokat illetően.

A Mom’s Care jelzővel ellátott baba játék - mint például ez a rongybaba vagy ez a könyv - egytől egyig lengyel, díjnyertes termékek, amelyek megfelelnek az EN-71 szabványnak, és OEKO TEX tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagokból készülnek. Mivel minden játékot mi gyártunk, a lehető legtöbbet tesszük meg annak érdekében, hogy a megfelelő gyártás minősége az összes fázisban a legszínvonalasabb legyen. Így termékeink teljes palettáján szerepel a CE-jelölés. Európai alapanyagokból készülnek, és 100%-ban kézzel varrták őket – a babák iránti szeretetből. Ennek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy a legjobb színvonalon, minden részletre odafigyelve, és a legnagyobb gondossággal állítjuk őket elő. A termékek nem tartalmaznak merev elemeket, puhák és rugalmasak, és teljesen biztonságosak a babák számára. Hozd ki a legtöbbet a játékélményből a JUKKI baba játékokkal, melyek egyedi és gondosan tervezettek a gyermek fejlődésének támogatására. A JUKKI babajátékok megtekinthetőek a webshopban. Vásárolj belőlük gyermekednek, vagy akár ajándékba!

Lásd még a szuper szülők által kedvelt egyéb kategóriákat: