Babás játékok

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

A JUKKI baba játékok olyan szórakoztató játékok, amelyek a babák első barátai lehetnek, és segíthetik a pici érzelmi, szociális és kognitív fejlődését. A rongybabák puha, mosható és biztonságos anyagokból készülnek, különböző formákban és színekben kaphatók, így minden gyermek megtalálhatja a neki leginkább tetszőt.

A JUKKI Bababoltban széles választékot találhat rongybabákból, amelyek minőségi, környezetbarát és kézzel készített termékek, és megfelelnek a legmagasabb európai szabványoknak.

Nézze meg a JUKKI Bababolt baba játékok kínálatát, és válassza ki a legmegfelelőbb, szórakoztató kis rongybaba játékokat a baba számára!

Miért válasszuk a JUKKI Bababolt babás játékok kollekcióját?

A JUKKI kollekciójában található Mom’s Care márkájú babáknak dedikált, különböző karaktereket megformáló rongybaba játékok lengyel, díjnyertes termékek, amelyek megfelelnek az EN-71 szabványnak, és OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagokból készülnek.

Mivel ezeket a játékot is maga a JUKKI gyártja, mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyártás minősége minden fázisban a lehető legmagasabb színvonalat képviselje.

Minden terméken szerepel a CE-jelölés, ami azt jelenti, hogy a játék megfelel az uniós szintű biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak.

A kézzel varrott, antiallergén töltelékkel rendelkező, kiváló minőségű játék fejleszti a babák tapintását, biztonságérzetet nyújt, így ideális a gyerekek számára, például hozzábújáshoz vagy elalváshoz.

A színes figura remek játék első plüssbabaként egy baby számára, akár már 1 éves kortól. Emellett tökéletes kis bújós játék is, amely segít például a gyors elalvásban.

Fontos, hogy ezek a JUKKI baba játékok lehetnek a kicsi első barátai, akikkel együtt járhatják a világot. Lehetővé teszik a játékon keresztül történő tanulást, garantálva a baba biztonságát. Hozzuk ki a legtöbbet a játékélményből a JUKKI baba játékok jóvoltából, melyek egyediek és gondosan tervezettek a gyermek fejlődésének támogatására.

A rongybabák kedves és hűséges társak a baba számára, hiszen mindig vele vannak, és megvigasztalják, ha szomorú, fél vagy unatkozik. A rongybabák olyanok, mint a baba legjobb barátai, akikkel megoszthatja az örömét, a bánatát, a titkait és az álmait. A rongybabák segítenek a baba érzelmi stabilitásának és biztonságérzetének a kialakításában.

Könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, hiszen mosógépben moshatók, és nem igényelnek különleges ápolást. A rongybabák nem veszítik el a puhaságukat, a színüket vagy az alakjukat, ha rendszeresen mosva és szárítva vannak, így hosszú élettartamúak, és nem kell aggódni, hogy elhasználódnak vagy elromlanak - így megtestesítik a tökéletes játékot.

JUKKI rongybaba baba játékok

A JUKKI gyűjteményében található különböző karaktereket formáló rongybabakollekció a következő:

Őket is egytől-egyig mind a JUKKI gyártja, amely tehát egy saját termékeit értékesítő gyártó, így egyedülálló ár-érték arányt képes garantálni játékban is, mert a szlogenje igaz: támogatja a szuper szülőket!

Fedezzük fel a szuper szülők által kedvelt, babáknak szóló egyéb JUKKI játék-kínálatot is!