Egyéb játékok

Szeretettel köszöntjük a JUKKI Babaáruházban, ahol a legkisebbek örömére és fejlődésére szabott termékeinkkel támogatjuk a szuper szülőket. Felfedező útjukon keresztül kínálatunk minden darabja a biztonságot, kényelmet és minőséget helyezi előtérbe.

 

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

JUKKI Babaáruház – egyéb játékok

Egyéb játékok kategóriánk különleges kínálattal várja a kreativitásra és készségfejlesztésre vágyó kicsiket és szüleiket. Puha készségfejlesztő kockáink és a felfújható vízi szőnyegek nem csupán a szórakozás forrásai, hanem a finom motorikus készségek és érzékelés fejlesztésének eszközei is. Érdemes alaposan szétnézni a kínálatban, mert a játékok között biztosan találni olyan modellt, amellyel hatalmas öröm szerezhető a gyermeknek!

Puha készségfejlesztő kockák

Színes és puha kockák, minden oldalukon más-más érzéki ingert nyújtva. A különböző textúrák, formák és színek stimulálják a látást, tapintást és a finommotorikát, ezáltal folyamatos fejlesztést és fejlődést valósítanak meg.

Előnyök: biztonságos anyaghasználat, könnyű tisztíthatóság, valamint a használata segít a szín- és formafelismerésben. Ideális választás a kisgyermekek számára, akik éppen ismerkednek a környezetükkel, felfedezik a világot maguk körül.

Ajánlott korosztály: 6 hónapos kortól.

Felfújható vízi szőnyeg

Interaktív játékszőnyeg, amely vízzel tölthető és színes, mozgó elemeket tartalmaz a víz alatt, így folyamatosan serkenti a gyermek érdeklődését és figyelmét.

Előnyök: fejleszti a gyermek koordinációját és érzékelését, miközben hason fekve támogatja a fej- és nyakizmok erősödését. Könnyen hordozható és tárolható, szülőbarát kialakítás.

Ajánlott korosztály: 3 hónapos kortól.

A JUKKI előnyei

Minden termékünkkel a kedvező ár-érték arányt kínáljuk, hiszen a JUKKI nem csupán forgalmaz, de gyárt is, így teljes körű felügyeletet biztosítva a gyártási folyamatok felett. Büszkén mondhatjuk el, hogy termékeinkkel „támogatjuk a szuper szülőket”, mivel minden darabunkat a gyermekek biztonságos és boldog fejlődésének szem előtt tartásával tervezzük.

Fedezze fel kapcsolódó kategóriáinkat is, mint például a csörgők és harapós gyűrűk, a kontrasztos játékok, a babás játékok, a baba cumi vagy a babaszoba dekoráció kollekcióját, melyek mindegyike további minőségi termékekkel segíti a mindennapokat és a fejlődést.

Válassza a JUKKI-t, ahol a minőség, a biztonság és a kényelem egyesül, hogy a legkisebbek életét színesíthessük. Merüljön el kínálatunkban, és fedezze fel, hogyan támogathatja gyermekének fejlődését az elérhető legjobb termékekkel.

Tekintse meg a többi legnépszerűbb kategóriánkat is: