Érzékelést fejlesztő játékok

A JUKKI Babaáruház büszkén mutatja be egyedülálló kínálatát az érzékelést fejlesztő játékok területén, amelyek kifejezetten arra lettek tervezve, hogy ösztönözzék a kicsik érzékszerveinek fejlődését. A JUKKI termékei nem csupán játékok, hanem fejlesztőeszközök is, amelyek hozzájárulnak a gyermek minden irányú fejlődéséhez, miközben a biztonság és a kényelem élményét nyújtják.

 

1–28 termék, összesen 29 db

Magnólia Virágzás és Barackos Bársony Érzékelő Kocka Játék

Original price was: 3.990 Ft.Current price is: 3.190 Ft.

Tejút Érzékelő Kocka Játék

3.990 Ft

Az észlelés megfelelő támogatása JUKKI érzékelést fejlesztő játékokkal

Különleges kínálatunkban megtalálhatóak a tapintás, látás, hallás, szaglás és a finommotorika területeit fejlesztő eszközök, amelyek mind a JUKKI saját gyártásából származnak, így garantálva a kiváló minőséget és a kedvező ár-érték arányt. A JUKKI nem csupán termékeket kínál, hanem élményeket és fejlődési lehetőségeket a legkisebbek számára.

A választékunkban megtalálhatóak puha tapintású játékok, világító és zenélő eszközök, valamint olyan interaktív játékok, amelyeknek fontos szerepe van az érzékelés játékos fejlesztése aspektusából. Ezek a termékek nem csak az érzékelést stimulálják, de hozzájárulnak a finommotorikus készségek és a koordináció javulásához is.

Összeállításunkban különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden termékünk biztonságos és kényelmes legyen a gyermekek számára. A JUKKI-nál tudjuk, hogy a szülőknek a legfontosabb a gyermekük biztonsága és kényelme, ezért minden termékünk megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak.

A JUKKI kínálatában szereplő érzékelést fejlesztő játékok, bár önálló kategóriát képeznek, szorosan kapcsolódnak más kollekciókhoz is, mint például a csörgők és harapós gyűrűk, a babás játékok, a kontrasztos játékok, az egyéb játékok, valamint a játszószőnyegek klasszisaihoz. Ez a sokszínűség lehetővé teszi a szülők számára, hogy a gyermek életkorához és fejlődési szintjéhez leginkább megfelelő játékokat válasszanak.

A JUKKI hisz abban, hogy minden szülő lehet szuper szülő, ha megfelelő támogatást kap. Ezért is ez a szlogenünk: „Támogatjuk a szuper szülőket!”. A JUKKI érzékelést fejlesztő termékkínálatával minden szülő képes lehet arra, hogy megfelelő támaszt nyújtson gyermeke érzékelési képességeinek fejlődéshez, miközben élvezetes és biztonságos környezetet biztosít számára.

A JUKKI által kínált érzékelést fejlesztő játékok kategória tehát tökéletes választás azoknak a szuper szülőknek, akik szeretnék támogatni gyermekük érzékszervi és kognitív fejlődését.

Emlékezzünk, a JUKKI elkötelezettsége minden termékében megmutatkozik. Látogasson el hozzánk, és fedezze fel a JUKKI kínálatát, ahol a minőség és az érték kéz a kézben jár, hogy a legkisebbek fejlődése a lehető legjobb kezekben legyen.

Lásd még legnépszerűbb kategóriáinkat: