Babafészkek

A JUKKI-nál a babafészkek kategóriája a legmagasabb minőséget és a maximális biztonságot kínálja a babáknak és szüleiknek. Tdjuk, hogy a szülők számára a legfontosabb a gyermekük biztonsága és kényelme. Ezért minden babafészkünket úgy terveztük, hogy a legnagyobb kényelmet és biztonságot nyújtsák a babáknak, miközben a szülők számára is praktikusak és könnyen használhatók.

 

1–28 termék, összesen 265 db

Fedezze fel a JUKKI-t, ahol a babafészkek újradefiniálják a szülői tapasztalatot!

A JUKKI babafészkekkel a szülők biztosak lehetnek abban, hogy gyermekeik a lehető legjobb kezekben vannak. A JUKKI babafészek kialakítása biztosítja a babák számára az anyaméh biztonságát és kényelmét. A babafészek ölelése nyugtatóan hat a babákra, így segítve őket a nyugodt alvásban.

A JUKKI babafészek a babák számára szánt újszülött kelengye nélkülözhetetlen eleme. Lehetővé teszi, hogy korlátozhassuk a baba terét, és így bárhol kényelmes és biztonságos „babafészket” teremtsünk számára, nem csak a kiságyban.

Akár fonott, akár minimalista skandináv stílusú babafészek a preferált változat, a JUKKI-nál minden lehetséges verzió elérhető, ráadásul a kiválasztott mintával a babakelengye többi eleme is remekül kombinálható, legyen szó akár a Teddymackó lapos párnák, a Pillangó párnák vagy a Baba takarók kategóriájáról.

Miért válasszunk JUKKI babafészket?

A JUKKI babafészek Európában készül, kiváló minőségű, prémium alapanyagokból, 100 százalékban kézzel varrva – a babák iránti szeretetből. Ennek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a fészek a legjobb színvonalon, minden részletre odafigyelve, a legnagyobb gondossággal készül. A termék nem tartalmaz merev elemeket, puha és rugalmas, ezáltal teljesen biztonságos a baba számára. 

A JUKKI babafészek anyagösszetételében használt textúrák a pamut, a plüss, a bársony, míg a töltőanyag szilikonozott poliészter szál (szilikongolyó) és poliésztervatta. Ezek egytől egyig OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal ellátottak, így birtokolják a 100 százalékosan gyermekbarát titulust. Az anyagok a legjobb minőségűek, antiallergének, légáteresztőek és méreganyagoktól mentesek.

A JUKKI babafészkeknek van az egyik legvastagabb oldala a piacon elérhető gubók között. A szélei puhák és antiallergén, rugalmas poliészter szálakkal vannak töltve, amelyeket kis golyócskákká formáltak, így szabadon formázhatók egy zsinórral. Akár összenyomottabb, akár lazább a fészek – megtartja alakját, a szélei nem lógnak, eszményi oázist teremt a babák számára.

A JUKKI babafészkek hosszú távú használatra lettek tervezve. A normál méretű babafészek körülbelül 9-10 hónapos korig használható, míg a nagy méretű babafészek akár 2 éves korig kiválóan funkcionál. A babafészkek tehát nem csak kényelmesek és biztonságosak, de praktikusak és hosszú távú használatra is alkalmasak. A JUKKI Bababoltban széles választékban találhatóak babafészkek, így minden szülő megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

JUKKI babafészek – a minőség és kényelem új mércéje

A JUKKI babafészkek kategóriája a legjobb ár-érték arányt kínálja a piacon. Mint népszerű márka, a JUKKI elkötelezett amellett, hogy alacsony áron kínálja termékeit, miközben kiemelt figyelmet fordít a minőségre. Ez az utánozhatatlan ár-érték arány teszi a JUKKI-t a szülők első számú választásává a babafészkek terén.

A JUKKI szlogenje: Támogatjuk a szuper szülőket. Ez a szlogen tükrözi elkötelezettségünket a szülők segítése iránt, akik a legjobbat szeretnék adni gyermekeiknek. A JUKKI-nál könnyű a kommunikáció, mégis érdemi és szakértői tudást kínál, hogy valóban hathatós erősítést nyújtson a szülőknek a legjobb döntések meghozatalában a babafészkek terén is.

Válassza a JUKKI babafészkek kategóriáját, és tapasztalja meg a kiváló minőségű termékek és a szuper szülők támogatásának kombinációját! A JUKKI-val Ön is a legjobbat adhatja gyermekének, és nem csupán a babafészkek terén! Érdemes felfedezni a baba játékok és a babaruhák lenyűgöző klasszisait is, és átgondolni, mi kerüljön még a kosárba! A legtöbb termék raktáron elérhető!

Lásd még a kapcsolódó kategóriákat: