XXL Babafészkek

1–28 termék, összesen 37 db

Szürke Csillagok Babafészek XXL

13.490 Ft

Nyári Álom Babafészek XXL

13.490 Ft

Tejút Babafészek XXL

13.490 Ft

Nagyon jó Reggelt Babafészek XXL

13.490 Ft

Szürke Galaxis Babafészek XXL

13.490 Ft

Örökké Barátok Babafészek XXL

13.490 Ft

Magnolia Bloom & Barack bársony Babafészek XXL

Original price was: 17.890 Ft.Current price is: 14.310 Ft.

A babafészek már évek óta slágerajándék babaváró alkalomra vagy egy újszülött üdvözlő látogatására. A babafészket az anyukák elengedhetetlen termékként ajánlják a baba életének első hónapjaiban.

A babafészek elkerített és biztonságos teret teremt a gyermek számára

A fészek magasabb és vastagabb szélei megóvják a babát attól, hogy leguruljon az ágyról, a kanapéról vagy a pelenkázó asztalról, illetve az ellen is védenek, hogy a keze vagy a lába beakadjon az ágy rácsaiba.

A babafészek akkor is jól működik, ha az újszülött a szüleivel együtt alszik az ágyon. Megvédi a babát, és megakadályozza, hogy a szülők véletlenül ráguruljanak álmukban.

A babagubó kényelmes és biztonságos megoldás babád kiságyban történő szunyókálására vagy éjszakai alvására. Napközben is nagyszerű, amikor a baba aktív, és a szülőknek biztonságosan le kell tenniük egy külső helyen.

A JUKKI babafészek kollekciója kiváló minőségű, puha pamutból készült termék modelleket kínál, minősített anyagokból, akár a baba születésétől kezdődően.

A babafészek nyugodtan mosható mosógépben – nem veszíti el sem formáját, sem színét.

A babafészek akár a picik életének legelső napjától használható

Ez egy nagyon praktikus megoldás egy csecsemő első hónapjaiban. Körülbelül 6 hónapos koráig szolgálja a babát normál állapotában, de a JUKKI-nál elérhető XXL méretben, akár a kis poronty 18 hónapos koráig is jó lehet.

A JUKKI-nál gyönyörű minták és színek kavalkádjában kaphatók babafészkek – fiúknak és lányoknak egyaránt.

A JUKKI saját varrodáiban olyan tanúsított és antiallergén anyagokból állítja elő termékeit, amelyek biztonságosak a legkisebb gyerekek számára is.

Babafészek – már 9 990 Ft-tól elérhető!

Minden babának sok alvásra van szüksége. Érdemes egy hangulatos és biztonságos pihenő helyet, egy fészket biztosítani számukra.

A JUKKI XXL babafészket a legkisebb gyerekek igényei alapján hoztuk létre. Biztonságérzetet ad és megakadályozza az elgurulás lehetőségét. A használattal babád minden oldalról puha szélek veszik körül.

A JUKKI XXL babafészek minden bizonnyal utazások során is hasznos lesz, hiszen gyorsan és egyszerűen feltekerhető és bepakolható az autóba.

JUKKI XXL babafészek, gubó mérete

  • XXL babafészek külső mérete: 120×60 cm.
  • XXL babafészek alvófelület mérete: 90×40 cm.
  • XXL babafészek anyaga: 100% pamut.

A JUKKI XXL babafészek az egyik legnagyobb a piacon elérhetőek közül, és akár a baba 18 hónapos koráig használható. Így amikor babád nagyobb lesz, nem kell kidobni a kedvenc babafészket, hanem még sokáig jó szolgálatot tehet.

Az alvófelület belső mérete maximum 90 cm, de csak a babafészek szélén elhelyezkedő zsinórt kell kioldani, hogy nagyobb helyet nyerjetek, és így akár a kicsi 1,5 éves koráig is élvezhetitek a babafészek nyújtotta örömöket.

A JUKKI termékei Európában készülnek

Európai alapanyagokból és 100 százalékban kézzel varrt metódusban – a babák iránti szeretetből. Ennek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy a legjobb színvonalon, minden részletre odafigyelve, és a legnagyobb gondossággal készülnek.

A termékek, köztük babafészkeink, nem tartalmaznak merev elemeket, puhák és rugalmasak, illetve teljesen biztonságosak a babák számára. 

Az általunk használt anyagok: pamut, plüss, bársony. A töltőanyag: szilikonozott poliészter szál (szilikongolyó) és poliésztervatta, amely OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal ellátott.

Az anyagok a legjobb minőségűek, antiallergének, légáteresztőek és méreganyagoktól mentesek.

A JUKKI célja, hogy megkönnyítse mindennapjaid, és lehetővé tegye, hogy a kisbabáddal eltöltött idő minden pillanatát élvezhesd.

Hogy mit kínálunk? Mindenekelőtt egyedi kollekciókat babafészkek, baba pólyák, baba ágynemű, paplan párna szett, baba sapkák, baba hálózsákok, babakocsi betétek modelljeiből, de még ezeken kívül is sok mást!

A babafészek multifunkcionális felhasználhatóságot biztosít

Használható a kiságyban, a szülői ágyban, a kanapén, a szőnyegen, a babakocsiban, utazások során vagy akár a pólya helyett is.

Mivel a babafészek kétségtelenül segíti a babát abban, hogy biztonságban érezze magát, ezért szinte mindenhol használható, és a babafészkek jóvoltából mindig magad mellett tarthatod a kicsid.

A teljesen kioldott zsinóroknak köszönhetően a babafészket pelenkázóként is bevethetitek.

Az ajánlatot a JUKKI áruház biztosítja

A JUKKI saját termékeit értékesítő gyártó, ellentétben a versenytársakkal, akik forgalmazók.

Fő üzletpolitikája a kedvező minőség-ár arány.

Népszerű brand, aki érdemi és szakértő know-how-n alapuló kollekcióval támogatja a családokat.

A JUKKI termékek által kielégített vásárlói igények: biztonság, kényelem, komfort.

Kapcsolódó kategóriák: