Ajándék Szettek

A szülőség kétségtelenül különleges időszak az életben. Ez sok boldogságot, de sok kihívást is jelent. Mielőtt észrevennénk, a gyerek kimondja az első szavait, megteszi az első lépéseket… Egyszóval felnő. Ezért érdemes minden napot, az élet minden pillanatát együtt ünnepelni. A JUKKI célja, hogy megkönnyítse mindennapjait, és lehetővé tegye, hogy élvezze minden pillanatát. A JUKKI egy saját termékeit forgalmazó márka, amely azért jött létre, hogy ünnepelhessük az anya és gyermeke életének legszebb pillanatait.

 

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Szülőként jól tudjuk, hogy az idő gyorsan telik, ezért érdemes kiélvezni a felbecsülhetetlen értékű pillanatokat, és gondoskodni arról, hogy azok valóban különlegesek legyenek – erre a célra kínálnak remek lehetőséget a JUKKI ajándék szettek, amelyek, ahogy a nevük is mutatja a legszenzációsabb találat opciók az ajándék kategória bébiknek dedikált alternatíváira.

Szettben olcsóbb!

A JUKKI választékában megtalálhatók a kisfiúk, kislányok részére összeállított baba játékok, valamint az univerzális ajándék szettek is. A szett vagy szettek sorába rendezett kínálat egy extra szép fehér kartondobozba csomagolt dizájnnal érkezik, és a raktáron lévő szettek 4-7 napos szállítás-móddal rendelhetők. Hogy mindez miért ajándék az Ön számára is? Mert a teljes készletért jóval kevesebbet kell fizetnie, mintha külön-külön, önálló elemekből vásárolná meg ugyanezt a garnitúrát, például a kontrasztos játékok és az érzékelést fejlesztő játékok típusait. Az ajándék szettek termékei egytől-egyig biztonságosak a gyermekek és a környezet számára – OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek.

JUKKI babacsomag

Keressen más termékeket is az Ön által kiválasztott kollekcióból. Így könnyen és gyorsan kiegészítheti az ajándékba szánt összeállítást. Áruházunkban babáknak, kismamáknak és terhes nőknek szóló termékeket, babaszoba elemeket, utazási kiegészítők sokaságát, valamint a gyermekszobába való dekorációkat kínálunk. A raktáron lévő szettek és termékek mindegyike remek ajándék lehetőség, érdemes szétnézni a webshopban.

A JUKKI termékei európai alapanyagokból és 100 százalékban kézzel varrott, kézműves technológiával készülnek – a babák iránti szeretetből, ami tovább növeli az ajándék kaliberét. Ennek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a termékek és szettek egyaránt a legjobb színvonalon, minden részletre odafigyelve és a legnagyobb gondossággal készülnek. A termékek nem tartalmaznak merev elemeket, puhák és rugalmasak, és teljesen biztonságosak a babák számára. Az általunk használt anyagok: pamut, plüss, bársony és a töltőanyag: szilikonozott poliészter szál (szilikongolyó) és poliésztervatta, mely OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal ellátott. Az anyagok a legjobb minőségűek, antiallergének, légáteresztőek és méreganyagoktól mentesek.

Lásd még a kapcsolódó kategóriákat: XXL babafészek.