Baba cumi

1–28 termék, összesen 70 db

A JUKKI-nál pontosan tudjuk, hogy szopás egy természetes emberi reflex, amely velünk született. Ám sajnos az anyának nem mindig van ideje és lehetősége a babájával lenni. Ilyenkor jön jól a babáknak a baba cumi, amely hatékonyan megnyugtathatja a kisdedet, miközben jó érzést garantál a babák számára.

JUKKI baba cumi – szeretettel megalkotva

Aki megnézi a kínálatot, a JUKKI webshopban széles szortimenttel rendelkező portfólióval találkozhat a raktáron lévő baba cumi készletben. Ezek a babaruhák mellett a babaszoba fontos elemei lesznek, így a kismamáknak és terhes nőknek is érdemes megismerkedniük velük. A JUKKI-nál elérhető legnépszerűbb cumi alternatívák szilikonból vagy kaucsuk gumiból készülnek. A hagyományos gumi cumit jellegzetes, enyhén barna szín és érezhető gumiszag jellemzi. Az ilyen cumikat normál használat esetén körülbelül háromhavonta kell cserélni.

A webshopunkban szintén elérhető és egyre népszerűbb szilikon cumik szagtalanok és többféle színben kaphatók. Nehezebben deformálódnak, és ennek köszönhetően mechanikailag is kevésbé károsodnak. A speciálisan anatómiai heggyel készült gyermekcumik megakadályozzák a rossz szájízület kialakulásának lehetőségét. A 0-3 hónap babakorra dedikált JUKKI cumik úgy lettek kialakítva, hogy maximális kényelmet biztosítsanak a legkisebb gyermekek számára az első hónapok során. Kivételesen puha szilikon-gumijuk kisebb erőfeszítést igényel a szíváskor, a könnyű, profilozott pajzs pedig kizárja az elzáródás lehetőségét, miközben szabad légzést garantál, ami a szakemberek szerint jelentős hatással van a szájüreg és a fogak fejlődésére. A cumi minden egyes részét újszülött-gyógyászokkal együttműködve tervezte a JUKKI, aminek köszönhetően abszolút előnye, hogy a pici adott fejlődési korának megfelelő teljes anatómiai ergonómiát biztosít, így mindig érdemes a csemete életkorának megfelelően választani.

A fogászati és logopédiai javaslatok alapján kifejlesztett JUKKI dinamikus nyugtató szilikon cumi neurologopedisták közreműködésével készül. Egyedi tervezésű heterogén szilikonrétegét és szimmetrikus sziluettjét a mellbimbó alakja ihlette. Nem zavarja meg a babuci szopóreflexét, valamint a beszéd és harapás természetes fejlődését. A 100 százalékban biztonságos és természetes anyagból gyártott JUKKI baba cumi BPA-mentes, nem tartalmaz PVC-t, ftalát-mentes, és a születés napjától kezdve használható az újszülöttek számára, ami például az éjszakai nyugalomhoz elengedhetetlen. Erre garanciát vállalnak, hiszen a gyártást is a brand végzi és ellenőrzi.

Tökéletes minőség, elérhető áron: ez a JUKKI baba cumi

Azt is tudjuk, hogy a palack baba cumi kiválasztásakor a legfontosabb jellemző annak a lyuknak a mérete, amelyen keresztül az élelmiszer átfolyik. A tej vagy a tápszer nem folyhat túl gyorsan, hogy a csöppség ne fulladjon meg szopás közben. A túl lassú áramlás viszont eltántoríthatja a babát a táplálástól. A helyes etetési időnek körülbelül 10-15 percnek kell lennie. A JUKKI-nál kapható, kedvező költségekkel elérhető, ár-érték arányban kiemelkedőnek számító repertoár olyan rendszerrel készül, amely megakadályozza a levegő bejutását a szopizott tejbe, és segít elkerülni a fájdalmas kólikát a baba számára. Ezekkel könnyebbé válik az utazás gyerekkel is. Ezáltal a gyakorlatban is megélénkül a szlogenünk, amely így szól: „Támogatjuk a szuper szülőket!”

Egy JUKKI-tipp a végére: gondos gyártóként fel kell hívnunk rá a figyelmet, hogy függetlenül attól, hogy gyermeke milyen típusú cumit vagy cumisüveget használ, fontos, hogy gondoskodjon a megfelelő biztonságról, amikor ezeket a tárgyakat használja. A gyermek legmagasabb szintű védelmének biztosítása érdekében a palackokat rendszeresen sterilizálni kell, és a kifejezetten erre a célra kialakított kefével tisztítani kell. Az így megtisztított cumisüvegek és cumik használatra készek.

Lásd még a kapcsolódó kategóriákat: