Baba pólyák

1–28 termék, összesen 58 db

Nyári Álom Babapólya

6.190 Ft

Szürke Csillagok Babapólya

6.190 Ft

Tejút Babapólya

6.190 Ft

Nagyon jó Reggelt Swaddle Wrap

6.190 Ft

Örökké Barátok Babapólya

6.190 Ft

Fedezze fel a JUKKI Babaáruház baba pólya kínálatát, ahol minden termék a csecsemők biztonságát, kényelmét és nyugodt alvását szolgálja. A JUKKI, mint saját termékeit gyártó és értékesítő márka, különös gondot fordít a minőségre és az anyagok kiválasztására.

JUKKI Babaáruház és baba pólyák

A JUKKI Babaáruházban a baba pólya nem csak egyszerű termék, hanem a szülők és gyermekeik közötti szeretet és gondoskodás kifejeződése. Kínálatunkban a kedvező ár-érték arány mellett a dizájn és a funkcionalitás is kiemelt szerepet kap. Minden termékünk saját gyártású, így teljes mértékben ellenőrizzük a gyártási folyamatot, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet.

Baba pólyáink jellemzői

JUKKI baba pólyáink a legfinomabb anyagokból készülnek, biztosítva a bőrbarát, puha érintést és a légáteresztő komfortot. A praktikus kialakítás megkönnyíti a használatot, míg a változatos minták és színek örömöt okoznak a szülőknek és a babáknak egyaránt. Különlegességük nem csak funkciójukban, hanem az anyagukban és a dizájnjukban is rejlik. Minden pólya a legmagasabb minőségű, bőrbarát anyagokból készül, melyek biztosítják a kisded bőrének megfelelő légzést, és megakadályozzák az irritációt. Az anyagválasztás során kiemelt figyelmet fordítunk a tartósságra és a könnyű tisztíthatóságra, így a pólyák hosszú távon megőrzik szépségüket és funkcionalitásukat.

Anyagok

  • Pamut – a legtöbb JUKKI pólya 100 százalék organikus pamutból készül, ami garantálja a puhaságot és a természetes érintést. Az organikus pamut különösen kedvező választás, mert növekedése során nem használnak vegyi anyagokat, így az anyag tiszta és hipoallergén marad.
  • Bambusz – néhány pólya bambuszviszkózból készül, amely rendkívüli puhaságot és szuper nedvszívó képességet biztosít. A bambusz természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek megőrizni a pólya frissességét és higiénikus állapotát.
  • Muszlin – a kettős rétegű muszlin anyagot a különösen a meleg napokra ajánljuk, mivel rendkívül légáteresztő és könnyű, így képes a megfelelő hőkomfortban tartani a babát, amivel megakadályozza a kicsi túlmelegedését.

Mintázatok és színek

A JUKKI baba pólyái változatos mintákkal és színekkel kápráztatják el a szülőket. A klasszikus pasztell színektől kezdve a modern grafikai mintákig mindenki megtalálhatja a szívéhez legközelebb álló dizájnt. Legyen szó vidám állatfigurákról, elegáns geometriai formákról vagy finom virágmintákról, pólyáink minden babaszobába illenek.

Választék sokszínűsége

A JUKKI tudja, hogy minden szülő és baba egyedi, ezért pólyakínálatunk széles választékban kínál különböző stílusokat és méreteket. Akár egy újszülött pólyázása, akár a nagyobb babák számára készült takarópólyák beszerzése a cél, nálunk mindenki megtalálja a tökéletes megoldást.

A JUKKI baba pólyák nem csak praktikusak, hanem stílusos kiegészítői is a babaszobának, így tökéletes ajándék lehet minden kisgyermekes család számára.

Választékunk tökéletesen kiegészíti a babatakarók, babaruha kollekciók, etetési és fürdetési kellékek, babajátékok és baba ágynemű kategóriáinkat, lehetővé téve, hogy minden szükséges terméket egy helyen, a JUKKI Babaáruházból szerezhessen be.

Válassza a JUKKI Babaáruházat, ahol a „Támogatjuk a szuper szülőket” szlogen nem csak ígéret, hanem minden egyes nap megvalósuló gyakorlat. Csatlakozzon Ön is a tudatos és elégedett JUKKI szülők közösségéhez! Pólya kategóriánk minden szempontból támogatja a kisgyermekes családokat. Válassza megbízhatóságunkat és minőségünket, hogy a legjobbat adhassa gyermekeinek!

Lásd még legnépszerűbb kategóriáinkat: