Előkek

A JUKKI előkek, etetőkendők és nyálkendők széles választékban, többféle variációban érhetők el a webshopban. Az előkék rendkívül hasznos és praktikus kiegészítők, használatuk számos előnnyel jár mind a szülők, mind pedig a gyermekek számára.

 

Mind a(z) 28 találat megjelenítve

Megkönnyítik az etetéseket

Az előke megakadályozza, hogy az étel és ital kiszivárogjon, így a baba ruhája tiszta marad. A 100% pamut vízálló réteggel kiegészülve, a biztonságos szilikon, vagy az EVA és PEVA anyagok felhasználásával készült előke egytől egyig hatékonyan védi a baba ruházatát etetés közben.

A JUKKI számára nagyon fontos a minőség, ez nincs másként a babaszoba megfelelő kialakításával kapcsolatos termékek és az utazáshoz praktikus kiegészítők esetén sem.

Az előkék puha, bőrbarát anyagból készülnek, ami komfortos viseletet biztosít a gyermeknek. Kortól és fejkörmérettől függően érdemes kiválasztani a leginkább kényelmes előkét, hogy babánk zavartalanul élvezhesse az étkezést.

Ugyanakkor fajtától függően praktikus állítható záródással rendelkeznek, így nem csak tartósságuk, hanem babára szabható méretezésük miatt is tartós, hosszú segítséget jelentenek gyermekünk gondozásakor.

Az előke könnyen tisztítható, ami pedig időt és energiát takarít meg a szülők számára. A biztos védelemnek köszönhetően ráadásul nem kell folyton cserélni a baby ruháját az étkezések idején. Így a JUKKI baba bodysuitok, baba nadrágok és akuku termékek biztonságban lesznek!

Az előke számos színben, mintában elérhető, így minden könnyen család megtalálhatja a számára leginkább tetsző darabot. A 100% pamut előke kendők ráadásul ruházati kiegészítőként is nagyszerűen megállják a helyüket – akár egy JUKKI baba sál is kombinálhatjuk őket!

A termék kiváló kiegészítő a mindennapok során, megjelenése pedig remekül passzol a színes JUKKI babaruhák.

Lásd még a szuper szülők által kedvelt egyéb kategóriákat: