Baba hálózsákok

1–28 termék, összesen 31 db

Nyári Álom Baba Hálózsák

8.490 Ft

Nagyon jó Reggelt Baba Hálózsák

8.490 Ft

Szürke Csillagok Baba Hálózsák

8.490 Ft

Tejút Baba Hálózsák

8.490 Ft

Szürke Galaxis Baba Hálózsák

8.490 Ft

Örökké Barátok Baba Hálózsák

8.490 Ft

Bambi Szerelem Baba Hálózsák

6.790 Ft

Erdei Történet Baba Hálózsák

10.290 Ft

Dandelions Muszlin Baba Hálózsák

8.490 Ft

A baba hálózsák nagyszerű, praktikus és mindenekelőtt biztonságos alternatívája a csecsemők ágyneműjének. Az ilyen pici gyerekeknek célszerű a lehető legkevesebb holmit felhalmozni az alvóhelyükön – függetlenül attól, hogy kiságyról, pótágyról, mózeskosárról vagy a szüleik ágyáról van szó. A mackók és az egyéb baba játékok hiánya a gyermek biztonságos alvásának kulcsa, és rendkívül fontos lépés a bölcsőhalál elleni védekezésben.

A babák mocorognak és kalimpálnak a kezükkel, de mozgásuk még nem tudatos. Ezért, ha bármi az arcukra esik, fennáll a fulladás veszélye. Ezért a puha, pamut hálózsák a legbiztonságosabb – meleget és kényelmet biztosít a babáknak, korlátozza a váratlan mozdulatokat, és lágyan átöleli a csöppségeket, ami az anyaméhben átélt élményre emlékezteti őket, így biztonságérzetet tud kelteni bennük.

Melyik tipegő hálózsák lesz biztonságos egy bébi számára?

A legjobb baba tipegő hálózsák minden biztonsági előírásnak megfelel. Ezek a szabványok nagyon pontosan kalibrálják a hálózsákot a termék nívó szempontjából:

  • Minősített, puha anyagokból készült.
  • Nem tartalmaz kiálló elemet.
  • Megfelelő a méret.
  • Jelzett TOG-együtthatója van.
  • Nincsenek lábnyílások.
  • Nincsenek zsinórok.
  • Termékcímke van rajta összetevőkkel és gyártói jelölésekkel.

Ezek a megfelelő és biztonságos tipegő hálózsák jellemzői. Ezektől az előírásoktól való bármilyen eltérés veszélyt jelenthet a kicsik egészségére. Az újszülöttek és csecsemők könnyen letakarhatják a szájukat, és ezzel korlátozhatják a levegő áramlását.

Ne feledd, hogy a hálózsákot csak éjszakai üzemmóddal, kizárólag alvásra vesd be, a tipegő babák napi tevékenységeihez és játékokhoz ne. Amikor a baba felébred, a biztonsága érdekében vegyük ki a hálózsákból. Emiatt nem szükséges olyan lábnyílásokat kialakítani, amelyek lehetővé teszik a már tipegő gyermek mozgását.

Válassz egy pamut modellt a JUKKI hálózsákok szortimentjéből a hálószoba hőmérsékletétől és a baba ruházatától függően – nyáron elég egy könnyű, pamutból készült ujjatlan modell, télen pedig preferáld a bélelt, meleg hálózsákokat, amik kellemes hőkomfortot biztosítanak a hűvösebb időszakban is. Csak így biztosíthatod gyermeked kényelmét és biztonságát a hálózsákok használatával.

Keress más termékeket is az általad kiválasztott kollekcióból. Könnyen és gyorsan kiegészítheted a babádnak szánt összeállítást, nézd meg például a puha baba pólyák és a paplan párna szettek kínálatát!

Pamut hálózsák a JUKKI-tól – akár 5 990 Ft-ért

A bébi hálózsákok 4 hónapostól egészen másfél éves korig alkalmas méret tartománnyal készülnek. Kiegészítik a babakelengyét – amely babaruhák és előkéket is tartalmaz – ujjatlan, nyári hálózsák, tipegő hálózsák, pamut hálózsák és akár bélelt, meleg hálózsák formájában is. Tekintsd meg a teljes kínálatot, és találd meg a tökéletes terméket!

Praktikus ajándékötletet keresel? Szeretnéd boldoggá tenni a rokon babát és szüleit? Webáruházunk babakocsira kézmelegítő széles repertoárját is kínálja, amelynek meleg modelljei kényelmet biztosítanak a téli napokon a szabadban tett hosszú séták során.

Az ajánlatot a JUKKI biztosítja, amely egy saját termékeit értékesítő gyártó, ellentétben a versenytársakkal, akik forgalmazók. A brand fő attitűdje a kedvező minőség-ár arány. Népszerű piacpozícióval és szakértői tudáson alapuló know-how-val integrált kommunikációval rendelkezik, amelynek lényege: „Támogatjuk a szuper szülőket”. A JUKKI termékek által kielégített vásárlói igények: biztonság, kényelem, komfort.

 

Kapcsolódó kategóriák: