Baba hálózsákok

A baba hálózsák nagyszerű, praktikus és mindenekelőtt biztonságos alternatívája a csecsemők ágyneműjének. Az ilyen pici gyerekeknek célszerű a lehető legkevesebb holmit felhalmozni az alvóhelyükön – függetlenül attól, hogy kiságyról, pótágyról, mózeskosárról vagy a szüleik ágyáról van szó. A mackók és az egyéb baba játékok hiánya a gyermek biztonságos alvásának kulcsa, és rendkívül fontos lépés a bölcsőhalál elleni védekezésben.

1–28 termék, összesen 43 db

Magnólia Virágzás Baba Hálózsák

Original price was: 12.390 Ft.Current price is: 8.230 Ft.

A babák mocorognak és kalimpálnak a kezükkel, de mozgásuk még nem tudatos. Ezért, ha bármi az arcukra esik, fennáll a fulladás veszélye. Ezért a puha, pamut hálózsák a legbiztonságosabb – meleget és kényelmet biztosít a babáknak, korlátozza a váratlan mozdulatokat, és lágyan átöleli a csöppségeket, ami az anyaméhben átélt élményre emlékezteti őket, így biztonságérzetet tud kelteni bennük.

Melyik tipegő hálózsák lesz biztonságos egy bébi számára?

A legjobb baba tipegő hálózsák minden biztonsági előírásnak megfelel. Ezek a szabványok nagyon pontosan kalibrálják a hálózsákot a termék nívó szempontjából:

  • Minősített, puha anyagokból készült.
  • Nem tartalmaz kiálló elemet.
  • Megfelelő a méret.
  • Jelzett TOG-együtthatója van.
  • Nincsenek lábnyílások.
  • Nincsenek zsinórok.
  • Termékcímke van rajta összetevőkkel és gyártói jelölésekkel.

Ezek a megfelelő és biztonságos tipegő hálózsák jellemzői. Ezektől az előírásoktól való bármilyen eltérés veszélyt jelenthet a kicsik egészségére. Az újszülöttek és csecsemők könnyen letakarhatják a szájukat, és ezzel korlátozhatják a levegő áramlását.

Ne feledd, hogy a hálózsákot csak éjszakai üzemmóddal, kizárólag alvásra vesd be, a tipegő babák napi tevékenységeihez és játékokhoz ne. Amikor a baba felébred, a biztonsága érdekében vegyük ki a hálózsákból. Emiatt nem szükséges olyan lábnyílásokat kialakítani, amelyek lehetővé teszik a már tipegő gyermek mozgását.

Válassz egy pamut modellt a JUKKI hálózsákok szortimentjéből a hálószoba hőmérsékletétől és a baba ruházatától függően – nyáron elég egy könnyű, pamutból készült ujjatlan modell, télen pedig preferáld a bélelt, meleg hálózsákokat, amik kellemes hőkomfortot biztosítanak a hűvösebb időszakban is. Csak így biztosíthatod gyermeked kényelmét és biztonságát a hálózsákok használatával.

Keress más termékeket is az általad kiválasztott kollekcióból. Könnyen és gyorsan kiegészítheted a babádnak szánt összeállítást, nézd meg például a puha baba pólyák és a paplan párna szettek kínálatát!

Pamut hálózsák a JUKKI-tól – akár 5 990 Ft-ért

A bébi hálózsákok 4 hónapostól egészen másfél éves korig alkalmas méret tartománnyal készülnek. Kiegészítik a babakelengyét – amely babaruhák és előkéket is tartalmaz – ujjatlan, nyári hálózsák, tipegő hálózsák, pamut hálózsák és akár bélelt, meleg hálózsák formájában is. Tekintsd meg a teljes kínálatot, és találd meg a tökéletes terméket!

Praktikus ajándékötletet keresel? Szeretnéd boldoggá tenni a rokon babát és szüleit? Webáruházunk babakocsira kézmelegítő széles repertoárját is kínálja, amelynek meleg modelljei kényelmet biztosítanak a téli napokon a szabadban tett hosszú séták során.

Az ajánlatot a JUKKI biztosítja, amely egy saját termékeit értékesítő gyártó, ellentétben a versenytársakkal, akik forgalmazók. A brand fő attitűdje a kedvező minőség-ár arány. Népszerű piacpozícióval és szakértői tudáson alapuló know-how-val integrált kommunikációval rendelkezik, amelynek lényege: „Támogatjuk a szuper szülőket”. A JUKKI termékek által kielégített vásárlói igények: biztonság, kényelem, komfort.

 

Kapcsolódó kategóriák: