Pelenkák

A JUKKI mosható pelenkák rendkívül puhák és strapabíróak, ezáltal nélkülözhetetlen elemei a kisgyermekes szülők repertoárjának, teljes védelmet biztosítanak a szivárgás és a kellemetlen szagok ellen. A pelenka anyaga 100% pamut, ami nagyon könnyű és légáteresztő. Ez a tulajdonsága lehetővé teszi, hogy a pelenkát a baba életének első napjaiban is használják, anélkül, hogy irritációt vagy kellemetlenséget okoznának az érzékeny bőrének.

 

1–28 termék, összesen 82 db

A többfunkciós JUKKI pelenkák

A JUKKI mosható pelenka számos módon használható, többek között a bőr tisztítására vagy gyengéd szárazra törlésére anélkül, hogy irritációt okozna. A könnyű, nedvszívó és légáteresztő flanel anyagnak köszönhetően a pelenka ideális takaróként funkcionálhat a melegebb napokon. Emellett használható arra is, hogy árnyékot biztosítson a babának a nap erős sugarai ellen, vagy szoptatás közben lehet segítség a baba és a mama komfortjának érdekében. Rugalmas anyaga lehetővé teszi a pelenka kényelmes rögzítését pólyaként, emellett babakocsi vagy autóülés betétjeként is kiváló lehet.

A JUKKI mosható pelenka kiváló választást jelent az újszülött és csecsemő korosztály számára. Ezekből a minőségi pamutból készült pelenkákból, melyek a legmagasabb minőségi besorolásba tartoznak, kétféle méret elérhető. A pelenkák biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami bizonyítja, hogy a használt anyagok teljesen biztonságosak és megfelelnek az egészségügyi előírásoknak.

A pelenkaanyagok tartósak, hosszú ideig megőrzik formájukat és puhaságukat, különösen akkor, ha alacsony hőmérsékleten mossák őket. Ezek a tulajdonságok teszik őket ideális választássá azok számára, akik komfortot biztosító kiegészítőket és minőséget keresnek gyermekük számára. Szintén érdemes lehet beszerezni a vízálló párnaként is funkcionáló pólyafóliával bélelt pamut pelenkát is!

Mindenben támogatjuk a szülőket! A JUKKI elkötelezett a kényelem, biztonság és a szülők igényeinek kielégítése mellett, biztosítva, hogy hozzájáruljunk a kisbabák megfelelő környezetének kialakítására éjjel és nappal egyaránt. Akár a kiságyat szeretnénk kényelmesebbé tenni gyermekünk számára egy matracvédők vagy baba ágynemű, vagy az utazásokra készülnénk fel kiegészítőkkel, a JUKKI-nak minden helyzetre van egy megfelelő ajánlata.

A több színben és különböző, játékos mintával elérhető pelenkák mellett a JUKKI webshop számos olyan terméket forgalmaz, ami a baba és a szülők számára megkönnyíti a hétköznapokat. Az összes JUKKI termék egytől egyig gondosan kivitelezett, minőségi alapanyagokkal készült és pénztárcabarát. Az anyukákaknak szóló termékek között helyet kapott szoptatós párna, szoptatós párna huzat és táska, hátizsák is.

Lásd még a szuper szülők által kedvelt egyéb kategóriákat: