Babaruhák

Babaruháink rendkívül puha, 100 százalékban pamut anyagfelhasználással készültek. Az eredeti, finom minták segítenek megnyugtatni a picit és a szülőket.

A babaruhák, beleértve a baba nadrág, baba pizsama, baby pamut sapkák vagy éppen a baba harisnyanadrágok kategóriáit, elengedhetetlenek minden babakelengyében. Minden gyerekruha minőségi, prémium textúrákból készül, amely nem irritálja az újszülött bőrét.  

1–28 termék, összesen 92 db

 Válaszd ki kedvenc babaruhádat – számos mintánk alapján – a fiúknak szóló motívumok közül, ide tartozik a közkedvelt Teddy Bear dekoráció.

A lányoknak szánt babaruhák között rendkívül népszerű a Roses változat. Babaruháink egytől-egyig kivételes minőséget képviselnek.

Babaruha a JUKKI-tól

A bébiruhák minden újszülött kelengyében elengedhetetlenek. Ügyelnünk kell arra, hogy az 56-os méret általában a 0-1 hónapos, a 62-es méret a 0-3 hónapos intervallumban aktuális.

Milyen méretet válassz egy csecsemőnek?

Újszülöttek esetében tehát az 56-os vagy a 62-es méret lesz a nyerő – de vajon milyen méretet válasszunk a következő hónapokban a kisbabának?

A 68-as méret 3-6 hónapos, a 74-es méret 6-9 hónapos, a 80-as méret 9-12 hónapos, a 86-os méret a 12-18 hónapos korosztálynak szól.

Hogyan öltöztessük fel a gyereket a sétához?

Az a kérdés, hogy hogyan kell felöltöztetni a kicsit a sétához, minden szülőt foglalkoztat. A legfontosabb, hogy ne felejtsük el a réteges öltöztetés reguláját, hogy a hőmérséklet változása esetén könnyen eltávolíthassuk az egyik réteget, vagy hozzáadhassunk egy másikat.

Az alapréteg egy baba body, és az időjárástól függően használhatunk további rétegeket – pulóvert, nadrágot, alatta pedig rövidnadrágot és baba zokni terméket. Lényeges lehet a babapólyák és a baba hálózsákok termékkategóriája is.

Babaruha lányoknak

Újszülött ruháink között találsz gyönyörű kislányoknak készült mintákat – a Roses az abszolút bestseller. Minden body és nadrág duóhoz választhatsz gyönyörű kendőket, sálakat vagy sapkákat. Ez a garnitúra egy tökéletes összeállítás lesz üdvözlő ajándéknak. 

Kisfiú ruhák

Gyerekruha modelljeink fiús verziókban is elérhetők. A kisfiúknak biztosan tetszeni fog a Teddy Bear minta. Könnyedén választhatsz egy kisfiú füles sapkát vagy egy előkét a preferált motívumokkal a nadrág vagy bébi body termékek alternatíváihoz. Nálunk minden babakelengye egyedi lesz.

Milyen hőmérsékleten kell mosni a babaruhákat?

Babaruháinkat 60 Celsius-fokig moshatod. Ez a hőmérséklet segít megszabadulni minden folttól, illetve a baktériumoktól és különböző mikroorganizmusokat is eltávolítja. A mosás nem befolyásolja a minőséget – fontos, hogy gyermekruháink sok mosás után is újszerűek.

Javasoljuk, hogy az újszülött ruhákat erre a célra tervezett mosószerrel mosd, és ne használj további öblítőket, amelyek irritálhatják a baba érzékeny bőrét

Vasalás

Babaruháink gőzölővel vagy pamut fokozaton vasalhatók. A holmik vasalásánál a bodyt, a pólót és a nadrágot is frissítjük, fertőtlenítjük.

A vasalt darabok jobban illeszkednek, jobban viselhetők és kényelmet biztosítanak a babának. Az újszülött ruha vasalás után esztétikusan néz ki, és szöveteink kivételes minőségének köszönhetően ez a metódus sem befolyásolja a minőséget.

Babaruha – babaruhák méretei

Az újszülött ruhák a baba életének első pillanataitól elérhetők. A babaméretek úgy illeszthetők a legjobban, ha a gyermeket válltól talpig lemérjük. Választhatsz babaruhákat az átlapolható bodyk, a klasszikus bodyk, a baba hálóruhák közül, és kiegészítheted egy mintában illeszkedő újszülött sapkával, fejpánttal vagy sállal.

Hogyan rendezzük el a babaruhákat a komódban?

A babaruhákat a legjobb, ha méret szerint rendezzük el a komódban, így könnyen megtalálhatjuk a megfelelő bodyt vagy nadrágot. Ezen kívül célszerű a ruhákat típus szerint felosztani – így könnyebben keresgélhetünk a gyermek öltöztetésének szüksége során.

Ne feledd, hogy mindig érdemes több bodyt és nadrágot tartani a komódban. A csecsemők nagyon hamar bepiszkolják a ruháikat, ugyanakkor egy szempillantás alatt megnőnek, a túl kicsi ruhákba való öltözés pedig kellemetlenséget okoz a gyerkőcnek.

Kapcsolódó kategóriák: