Babaruhák

1–28 termék, összesen 77 db

Szürke Muszlin sál Rojtokkal

3.590 Ft

Navy Kék Muszlin sál Rojtokkal

3.590 Ft

Kék Muszlin sál Rojtokkal

3.590 Ft

Menta Muszlin sál Rojtokkal

3.590 Ft

Babaruháink rendkívül puha, 100 százalékban pamut anyagfelhasználással készültek. Az eredeti, finom minták segítenek megnyugtatni a picit és a szülőket.

A babaruhák, beleértve a baba nadrág, baba pizsama, baby pamut sapkák vagy éppen a baba harisnyanadrágok kategóriáit, elengedhetetlenek minden babakelengyében. Minden gyerekruha minőségi, prémium textúrákból készül, amely nem irritálja az újszülött bőrét.   

Válaszd ki kedvenc babaruhádat – számos mintánk alapján – a fiúknak szóló motívumok közül, ide tartozik a közkedvelt Teddy Bear dekoráció.

A lányoknak szánt babaruhák között rendkívül népszerű a Roses változat. Babaruháink egytől-egyig kivételes minőséget képviselnek.

Babaruha a JUKKI-tól

A bébiruhák minden újszülött kelengyében elengedhetetlenek. Ügyelnünk kell arra, hogy az 56-os méret általában a 0-1 hónapos, a 62-es méret a 0-3 hónapos intervallumban aktuális.

Milyen méretet válassz egy csecsemőnek?

Újszülöttek esetében tehát az 56-os vagy a 62-es méret lesz a nyerő – de vajon milyen méretet válasszunk a következő hónapokban a kisbabának?

A 68-as méret 3-6 hónapos, a 74-es méret 6-9 hónapos, a 80-as méret 9-12 hónapos, a 86-os méret a 12-18 hónapos korosztálynak szól.

Hogyan öltöztessük fel a gyereket a sétához?

Az a kérdés, hogy hogyan kell felöltöztetni a kicsit a sétához, minden szülőt foglalkoztat. A legfontosabb, hogy ne felejtsük el a réteges öltöztetés reguláját, hogy a hőmérséklet változása esetén könnyen eltávolíthassuk az egyik réteget, vagy hozzáadhassunk egy másikat.

Az alapréteg egy baba body, és az időjárástól függően használhatunk további rétegeket – pulóvert, nadrágot, alatta pedig rövidnadrágot és baba zokni terméket. Lényeges lehet a babapólyák és a baba hálózsákok termékkategóriája is.

Babaruha lányoknak

Újszülött ruháink között találsz gyönyörű kislányoknak készült mintákat – a Roses az abszolút bestseller. Minden body és nadrág duóhoz választhatsz gyönyörű kendőket, sálakat vagy sapkákat. Ez a garnitúra egy tökéletes összeállítás lesz üdvözlő ajándéknak. 

Kisfiú ruhák

Gyerekruha modelljeink fiús verziókban is elérhetők. A kisfiúknak biztosan tetszeni fog a Teddy Bear minta. Könnyedén választhatsz egy kisfiú füles sapkát vagy egy előkét a preferált motívumokkal a nadrág vagy bébi body termékek alternatíváihoz. Nálunk minden babakelengye egyedi lesz.

Milyen hőmérsékleten kell mosni a babaruhákat?

Babaruháinkat 60 Celsius-fokig moshatod. Ez a hőmérséklet segít megszabadulni minden folttól, illetve a baktériumoktól és különböző mikroorganizmusokat is eltávolítja. A mosás nem befolyásolja a minőséget – fontos, hogy gyermekruháink sok mosás után is újszerűek.

Javasoljuk, hogy az újszülött ruhákat erre a célra tervezett mosószerrel mosd, és ne használj további öblítőket, amelyek irritálhatják a baba érzékeny bőrét

Vasalás

Babaruháink gőzölővel vagy pamut fokozaton vasalhatók. A holmik vasalásánál a bodyt, a pólót és a nadrágot is frissítjük, fertőtlenítjük.

A vasalt darabok jobban illeszkednek, jobban viselhetők és kényelmet biztosítanak a babának. Az újszülött ruha vasalás után esztétikusan néz ki, és szöveteink kivételes minőségének köszönhetően ez a metódus sem befolyásolja a minőséget.

Babaruha – babaruhák méretei

Az újszülött ruhák a baba életének első pillanataitól elérhetők. A babaméretek úgy illeszthetők a legjobban, ha a gyermeket válltól talpig lemérjük. Választhatsz babaruhákat az átlapolható bodyk, a klasszikus bodyk, a baba hálóruhák közül, és kiegészítheted egy mintában illeszkedő újszülött sapkával, fejpánttal vagy sállal.

Hogyan rendezzük el a babaruhákat a komódban?

A babaruhákat a legjobb, ha méret szerint rendezzük el a komódban, így könnyen megtalálhatjuk a megfelelő bodyt vagy nadrágot. Ezen kívül célszerű a ruhákat típus szerint felosztani – így könnyebben keresgélhetünk a gyermek öltöztetésének szüksége során.

Ne feledd, hogy mindig érdemes több bodyt és nadrágot tartani a komódban. A csecsemők nagyon hamar bepiszkolják a ruháikat, ugyanakkor egy szempillantás alatt megnőnek, a túl kicsi ruhákba való öltözés pedig kellemetlenséget okoz a gyerkőcnek.

Kapcsolódó kategóriák: