Baba nadrágok

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Üdvözöljük a JUKKI Babaáruházban, ahol a minőség és a stílus találkozik a bébi nadrágok világában is. A JUKKI Babaáruház a legjobb választás a szuper szülők számára, akik a legjobb minőségű és legdivatosabb baba nadrág alternatívákat keresik. A brand gyerek nadrágjai a legfinomabb anyagokból készülnek, hogy a babák kényelmesen és stílusosan öltözködhessenek. A nadrágok tökéletesek mindennapi használatra, akár egy póló mellé, de alkalmasak formálisabb eseményekre is – követik a legújabb divattrendeket, így a babák mindig divatosak lesznek.

Miért válasszuk a JUKKI baba nadrágokat?

A JUKKI Babaáruház gyerek pamut nadrág alternatívái nem csak kényelmesek és divatosak, de tartósak is. A minőségi anyagok és a precíz kivitelezés garantálja, hogy minden JUKKI nadrág hosszú ideig ellenáll a mindennapi használatnak.

A JUKKI mesterien ötvözi a biztonság, a kényelem és a praktikum attitűdjeit, így csecsemő pamut nadrág kollekciója is magán viseli a funkcionalitás védjegyét. A könnyen kezelhető, mosható és szárítható anyagok biztosítják, hogy a szülőknek több idejük maradjon a babájukra, mert a JUKKI érdemi szakértői know-how-val támogatja a szuper szülőket.

A JUKKI által használt szövetek OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az anyagok a legjobb minőségűek, antiallergének, légáteresztőek és méreganyagoktól mentesek. A varráshoz használt összes textília rendelkezik a szükséges biztonsági tanúsítványokkal – biztonságos gyermekre és emberbarát.

A JUKKI termékek európai eredetű anyagokból és 100 százalékban kézzel varrottak – a kicsik iránti szeretetből. Ezért biztos lehet abban, hogy a legjobb színvonalon, minden részletre odafigyelve készülnek. A termékek nem tartalmaznak merev részeket, egyszerre puhák és rugalmasak, és teljesen biztonságosak a babák számára.

A JUKKI egy saját termékeit forgalmazó gyártó, így mindent elsöprő ár-érték aránnyal képes meglepni a szuper szülőket.

JUKKI bébi nadrág 990 Ft – találat!

  • Baba lábfejes nadrág különböző dizájnokkal – a lábfejes nadrág minden gyermek ruhatárának egyik alapeleme, és az első babaruhák elmaradhatatlan része. A pamut anyaghasználat és a praktikus magas derék-konstrukcióval rendelkező szabás biztosítja a kicsi mozgásszabadságát a nappali tevékenységek során és kényelmét alvás közben.
  • Bébi nadrág különböző dizájnokkal – a kisgyermek nadrág az egyik legalapvetőbb és legsokoldalúbb ruhadarab a babáknak tervezett kelengye esetében. Elengedhetetlen első ruhadarab fiúk és lányok esetében egyaránt. A puha, rugalmas szegély nem nyomja a pocakot, ugyanakkor biztosítja, hogy a nadrág a helyén maradjon.

Az extra kényelem érdekében a nadrágok három darabos csomagban kerülnek forgalomba, így biztosítva az egységes színösszeállítást. A minták a JUKKI dizájnkollekciókhoz tartoznak, így könnyen kiegészíthetők egyéb ruhadarabokkal, amihez itt is hagyunk néhány linket: