Baba pizsamák

Összesen 1 találat

A JUKKI Bababolt a legkényelmesebb, legpuhább és legstílusosabb csecsemő pizsama kollekciót kínálja, amelyet gondosan válogatott, 100 százalékban gyermekbarát pamut alapanyagokból a saját gyártóüzemében állít elő – így a lehető legkedvezőbb ár-érték arányt biztosítja vásárlóinak. A brand elkötelezett a minőség, biztonság, komfort, funkcionalitás négyesfogata iránt – baba és gyerek pizsama termékei kényelmes, puha, légáteresztő anyagokból készülnek, amelyek nem irritálják a porontyok érzékeny bőrét.

A JUKKI Bababolt bébi pizsamái nem csak kényelmesek, de stílusosak is. Számos színben, mintában és stílusban kaphatók méret szerinti bontásban, fiú és lány kiadásban egyaránt, így biztosan megtalálja a tökéletes darabot a kis herceg vagy hercegnő számára. Legyen szó aranyos állatmintákról, vidám színekről vagy klasszikus csíkokról, a JUKKI termékek kollekciójában mindenki megtalálja a tökéletes bébi pizsama alternatívát.

Miért válasszunk a JUKKI baba pizsamák közül?

Mert a JUKKI termék portfólióval biztosan a legjobbat választja gyermekének.

Mert a JUKKI pizsamák európai eredetű anyagokból 100 százalékban kézzel varrottak – a kicsik iránti szeretetből. Ezért biztos lehet abban, hogy a legmagasabb színvonalon, minden részletre odafigyelve készülnek. A termékek nem tartalmaznak merev részeket, egyszerre puhák és rugalmasak, és teljesen biztonságosak a babák számára.

Mert a JUKKI által használt szövetek OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az anyagok a legjobb minőségűek, antiallergének, légáteresztőek, méreganyagoktól mentesek, és teljes egészében birtokolják a "gyermekre biztonságos" titulust.

Mert állandó jelleggel raktáron vannak, és elnyerték a tökéletes éjszakai öltözék címet!

Milyen baba pizsama terméket választhatunk a JUKKI-nál?

Baba pizsama 3 darab „Basic Grey Melange” az elöl patentos termék 100% pamutból készült, amely biztonságos a kicsi bőrének. A varráshoz használt összes textília rendelkezik a szükséges biztonsági tanúsítványokkal - biztonságos gyermekre és emberbarát.

A megfelelő méret kiválasztásakor tartsa szem előtt, hogy a 100 százalékos pamut hideg vízben áztatva is zsugorodik. A pamut természetes zsugorodása 4-8 százalék között van, de ehhez ajánlott betartani a használati utasításban jelzett hőmérsékletet, ami 40 ºC. A pizsamát ne tegyük szárítógépbe, és ha lehet, bébiknek dedikált kímélő mosószerrel mossuk.

A JUKKI támogatja a szuper szülőket – a legjobb baba és gyerek kollekciók

A JUKKI Bababolt nem csak a bébi pizsamákról szól. Számos más babáknak és gyerekeknek szánt terméket is kínál, beleértve a babafészkek, a takarók és párnák, a baba játékok, a játszószőnyegek, a fonott rácsvédők kategóriáját és még sok mást. Minden termék kifejezetten azzal a céllal készült, hogy a JUKKI a legjobbat nyújtsa a babáknak és a szülőknek, úgyhogy érdemes rövid határidőn belül kosárba tenni a kiválasztott holmit!

Lásd még a kapcsolódó kategóriákat: