Babaszoba

Fedezd fel a JUKKI kivételes babaszoba kiegészítő világát, ha szeretnéd, hogy az esztétika a funkcionalitással találkozzon otthonodban! Termékeink minden részlete gondosságot és minőséget képvisel, így biztos lehetsz benne, hogy minden babának csak a legjobbat kínáljuk.

 

1–28 termék, összesen 345 db

Lepedő pelenkázó alátéthez – Pastel Blue

Original price was: 2.090 Ft.Current price is: 1.670 Ft.

Babaszoba

Tárolóink a kisebb kozmetikumoktól, baba tisztálkodási szerektől kezdve a nagyobb gyerekjátékokig nemcsak szépek, hanem rendkívül praktikus bútor is. Ha igazán fontos neked a szoba összhangja, válassz tárolóink közül! Amellett, hogy tökéletesek a szoba rendszerezéséhez, feldobják a teret úgy, hogy szinte észre se veszed a jelenlétüket. Ráadásul méretüknek köszönhetően nem foglalnak nagy helyet, mégis sok tárgy elfér bennük. A párnák és az olyan különböző kiságyvédők, mint a fonott rácsvédő, az oldalvédő vagy a kígyó rácsvédő nemcsak védelmet nyújtanak a horzsolások, ütődések ellen, hanem puhaságukkal és barátságos külsejükkel mély álmokat hoznak a babáknak. A téli, hideg fal ellen is remek megoldás. A játszószőnyegek a babák kényelmesen játszhatnak vagy akár aludhatnak is. A gyerek puffok használhatók játék közben és nagyobb gyermekek számára ülőalkalmatosságként szolgálhat a tanulás során. Ideális egy kisgyermek számára is kúszás közben, mivel a fal mellé helyezve további védelmet nyújt, és a baba nem lesz kitéve az ütközéseknek.

Minden kiegészítőnk könnyen kezelhető és tartós anyagokból készül - ez jó hír, ha szeretnéd, hogy hosszú éveken át a gyermekek hű társaként szolgáljon. A babaszoba kiegészítők könnyen tisztíthatóságára is odafigyeltünk, hogy hozzájáruljunk a szülők tehermentesítéséhez, és szintén európai alapanyagokból készülnek. A termékek nem tartalmaznak merev elemeket, puhák és rugalmasak, és teljesen biztonságosak a babák számára. Ha szeretnéd minőségi termékekkel meglepni gyermeked, eress más termékeket is az általad kiválasztott kollekcióból. Áruházunkban babáknak, gyermekeknek és kismamáknak szükséges termékeket, valamint a gyermekszobába való kiegészítőket és dekorációkat kínálunk. Választhatsz 100% pamut vagy olyan pamut termékeket, amelyekhez kellemes tapintású plüss anyagot vagy elegáns, selymes bársonyt adunk hozzá. Mindenben támogatjuk a szülőket! A JUKKI elkötelezett a kényelem, biztonság és a szülők igényeinek kielégítése mellett, biztosítva, hogy hozzájáruljunk a kisbabák megfelelő környezetének kialakítására éjjel és nappal egyaránt. Válassz az áruházunkban található babáknak, gyermekeknek és kismamáknak szóló termékek, valamint a gyermekszobába való kiegészítők és dekorációk közül. Vásárolhatsz számos 100% pamut vagy olyan pamut termékeket, amelyekhez kellemes tapintású plüss anyagot vagy elegáns, selymes bársonyt adunk hozzá. Mindenben támogatjuk a szülőket! A JUKKI elkötelezett a kényelem, biztonság és a szülők igényeinek kielégítése mellett, biztosítva, hogy hozzájáruljunk a kisbabák megfelelő környezetének kialakítására éjjel és nappal egyaránt.

Lásd még: