Csillag Párnák

Mind a(z) 24 találat megjelenítve

Csillagpárna – Szürke Plüss

3.090 Ft

Csillagpárna – Kék Plüss

3.090 Ft

Csillagpárna – Fehér Plüss

3.090 Ft

Csillagpárna – Sárga Plüss

3.090 Ft

Csillagpárna – Menta Plüss

3.090 Ft

Öreg Rózsa Bársony Csillagpárna

3.590 Ft

Szürke Bársony Csillagpárna

3.590 Ft

Bottle Zöld Bársony Csillagpárna

3.590 Ft

Kék Velvet Csillagpárna

3.590 Ft

Csillagpárna – Vörös Plüss

3.090 Ft

Mokka Plüss Csillagpárna

3.090 Ft

Üdvözöljük a JUKKI Bababolt csillag párnák aloldalán! Itt megtalálja a legkülönfélébb csillagformájú babapárna termékek kollekcióját raktáron, amelyek egytől egyig tökéletesek a kisgyermekek számára.

A JUKKI csillag párnák kiváló minőségű anyagokból készülnek, hogy a legnagyobb kényelmet és biztonságot biztosítsák a babáknak. A modellek különböző színekben és textúrákban kaphatók, így könnyen megtalálhatja az eszményi darabot, amely remekül illeszkedik a babaszoba dekorációjához.

Fedezze fel a JUKKI csillag párna portfóliót, és tegye még kényelmesebbé és szórakoztatóbbá a pihenőidőt!

Miért válasszunk a JUKKI csillag párnák kollekciójából?

A JUKKI Bababolt portfóliója számos előnyt kínál!

  • Minőségi anyagok – a JUKKI által használt anyagok OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal ellátottak. Kiváló minőséget képviselnek, antiallergének, légáteresztőek és méreganyagoktól mentesek. A termékek töltőanyaga nem csomósodik, így hosszú használat után is úgy néznek ki, mint új korukban.
  • Biztonság – a JUKKI párnákat úgy tervezték, hogy biztonságosak legyenek a kisgyermekek számára. A puha anyagok és a sima varrások minimalizálják a balesetek kockázatát.
  • Színes és vidám dizájnok – a JUKKI raktáron lévő termék-kollekciója számos színben és textúrában elérhető, így könnyen megtalálhatja a tökéletes darabot, amely illeszkedik a gyermekszoba dekorációjához.
  • Többfunkciós – a JUKKI csillag párnák nemcsak alváshoz ideálisak, hanem játékhoz és ölelgetéshez is kiválóan beválnak.
  • Támogatjuk a szuper szülőket! – a JUKKI egy érdemi és szakértői tudásbázissal segíti a gondviselést, és gyártóként szuperkedvező ár-érték aránnyal óvja a családi költségvetést.

Válassza a JUKKI Bababolt párnáit a minőség, a kényelem és a stílus érdekében!

JUKKI csillag párna portfólió

Válasszon a raktáron lévő pamut termék-szortimentből, olvassa el a leírás részt, fedezze fel az értékelés szekciót és a vélemények sorát, ellenőrizze a méret részt, így biztos lehet benne, hogy a JUKKI-nál 100 százalékosan jól jár!

Szüksége van további elemekre is a gyerekszobához?

Ajánljuk figyelmébe a játékkosarak, a játszószőnyegek, a gyerek puffok és a szervező és kiegészítő dobozok kollekcióit is!

Lásd még: