Játszószőnyegek

1–28 termék, összesen 36 db

Nyári Álom Baba Játszószőnyeg

8.890 Ft

Üdvözöljük a JUKKI Bababolt Játszószőnyegek kategóriájában! A JUKKI, mint saját termékeit értékesítő gyártó, a legjobb minőségű játszószőnyeget kínálja a piacon. Szinte minden baba játszószőnyeg elérhető raktáron, legyen az például habszivacs vagy más megoldás.

JUKKI játszószőnyegek – minőség, amit érezhetsz!

A JUKKI játszószőnyeg biztonságos és teljesen kényelmes játékot biztosít a padlón a babák számára. A szőnyeg puha habszivacs töltőanyaggal rendelkezik, így a párnázott plüss felület ideális szigetelést nyújt a hideg földdel szemben a rajta ülőknek.

Tökéletes az élet első napjaitól kezdve. Biztonságos és kellemes környezetet teremt a gyerekek részére a világ felfedezéséhez, baba játékok gyakorlásához, de akár pihenéshez és szunyókáláshoz is. A család és a barátok meglátogatásakor is remek megoldást jelent.

A pamut JUKKI játszószőnyeg tökéletes dekorációs kiegészítője a babaszoba kis helyiségének és nem mellesleg tökéletes ajándékötlet minden baba számára.

A JUKKI minden színes baba szőnyeg terméke igazán hatalmas és könnyen tisztítható játszófelületet biztosít a csöppségnek. Érdemes ezeket kiegészíteni a favorit darabbal a babaruhák és bestsellerek által benépesített babakelengyét.

Mint a JUKKI termékek mindegyike, a baba játszószőnyeg is gondosan tervezett és gyártott, hogy a legjobb minőséget biztosítsa a legkedvezőbb áron. A JUKKI-nál a minőség nem luxus, hanem alapvető elvárás.

A JUKKI szőnyegek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztonságosak és kényelmesek a gyermekek számára – az OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvány egyértelműen kimondja, hogy a anyagok a legjobb minőségűek, antiallergének, légáteresztőek és méreganyagoktól mentesek, és elnyerték a gyermekbarát titulust. A szőnyegek puha felülete ideális a gyermekek játék tevékenységeihez.

Szuper szülők választása – JUKKI játszószőnyegek raktáron

A JUKKI-nál hiszünk abban, hogy a szülők is fontosak. Ezért minden termékünk olyan aspektussal készült, hogy támogassa a szülőket a gyermeknevelésben – a JUKKI játszószőnyegek könnyen tisztíthatók, így a szülőknek több idejük marad a legfontosabbra – a gyermekükkel töltött minőségi időre. A szőnyegek könnyű súlya és hordozhatósága lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag bárhová vihetők legyenek, legyen szó a nappaliról, a gyermekszobáról vagy akár a szabadban történő játékról.

A JUKKI játszószőnyegek a legújabb gyermekbiztonsági előírásoknak megfelelően készülnek. A szőnyegek anyaga kellemes, mégis tartós, így ellenáll a mindennapi használatnak. A szőnyeg színek és minták gondosan kiválasztottak, hogy serkentsék a gyermek képzelőerejét és kreativitását.

Vásároljon JUKKI játszószőnyeget, és tapasztalja meg a különbséget! A JUKKI azt a minőséget, kényelmet és biztonságot kínálja, amire a szülőknek és a babáknak szükségük van. A JUKKI-nál a vásárlói elégedettség a legfontosabb. Vásároljon a JUKKI-tól, és csatlakozzon a szuper szülők közösségéhez!

Lásd még a kapcsolódó kategóriákat: