Kismamáknak és terhes nőknek

1–28 termék, összesen 212 db

Szürke Csillagok V-alakú Párna

6.190 Ft

Örökké Barátok V-alakú Párna

6.190 Ft

Öreg Rózsa Bársony Scrunchie

490 Ft

Nagyon jó Reggelt V-alakú Párna

6.190 Ft

Szürke Galaxis V-alakú Párna

6.190 Ft
 • A JUKKI Babaáruház büszkén mutatja be kismamáknak és terhes nőknek szóló termékkínálatát, ahol minden szükséges kellék megtalálható a várandósság minden szakaszában. Mindezt magas minőségben, a saját magunk által magasra helyezett gyártási kritériumok betartásával kínáljuk vásárlóinknak!

  JUKKI – támogatás a várandósság minden szakaszában

  Kínálatunkban olyan alapvető termékek szerepelnek, mint például a kényelmet és támogatást nyújtó bumeráng párnák és csere huzatjaik, speciálisan tervezett kismama párnák alváshoz, amelyek segítenek a pihentető alvásban, valamint kismama és szoptatós fehérneműk, amelyek nemcsak kényelmet, de stílust is nyújtanak. Nem maradhatnak el a szoptatós párnák és a szoptatási kellékek sem, amelyek megkönnyítik az újdonsült anyukák életét, valamint a hajgumik, amelyek a mindennapok praktikus segítői. A terhességi és szülési kellékek széles választéka pedig biztosítja, hogy minden kismama megtalálja a számára legmegfelelőbb termékeket. A terhességi teszttől kezdve a szülés utáni regenerációt segítő termékekig minden elérhető, amire egy kismamának szüksége lehet a várandósság alatt és után.

  A JUKKI Babaáruház nem csak a terhesség alatti időszakban, hanem a kismama lét teljes szakaszában támogatást és segítséget nyújt. A várandósság minden egyes intervallumában szükséges termékek mellett, a JUKKI kínálatában teljes körűen megtalálhatóak azok a kellékek is, amelyek a szülés utáni időszakban segítik a kismamákat és az újszülött babákat.

  A JUKKI Babaáruház előnyei közé tartozik a kedvező ár-érték arány, a minőségre való odafigyelés, és hogy minden termékünk saját gyártású, így teljes mértékben felügyelhetjük a gyártási folyamatokat. „Támogatjuk a szuper szülőket” – ez a szlogenünk, és ezt a célt szolgálja minden termékünk, amellyel a kismamák kényelmét és biztonságát szeretnénk szavatolni.

  A JUKKI-nál a vásárlók könnyen navigálhatnak a babaruház különböző kategóriái között, mint például a babaruhák, babaápolási kiegészítők, valamint babajátékok és fejlesztő eszközök. Ezen kollekciók segítségével a vásárlók teljes körűen felszerelhetik magukat minden szükséges termékkel, amire csak szükségük lehet a babavárás és a kisgyermekes évek alatt.

  A JUKKI Babaáruházban minden kismama megtalálja a számára legideálisabb termékeket, amelyekkel a várandósság és az anyaság első hónapjai még szebbé és kényelmesebbé válhatnak. Próbálja ki kínálatunk elemeit, hogy egyszerre tapasztalja meg a magas gyártási minőséget és a maximális funkcionalitást!

  Tekintse meg a többi legnépszerűbb kategóriánkat is: