Kismama párna alváshoz

A kismama párna alváshoz kifejesztett változata a kényelmet és a minőséget kínálja a kismamáknak és terhes nőknek. A JUKKI, mint saját termékeit értékesítő gyártó, büszke arra, hogy a legjobb minőséget garantálja a kismama párna és a szoptatós párna termékkategóriájában is, ráadásul a legkedvezőbb áron.

 

1–28 termék, összesen 33 db

Magnolia Bloom & Barack bársony V-alakú Párna

Original price was: 9.290 Ft.Current price is: 7.430 Ft.

Örökké Barátok V-alakú Párna

6.990 Ft

Nagyon jó Reggelt V-alakú Párna

6.990 Ft

Szürke Galaxis V-alakú Párna

6.990 Ft

Multifunkciós kismama párna alváshoz a JUKKI-tól

A várandósság ideje gyakran jár különböző kihívásokkal, mint például a hátfájás, a duzzadt lábak és a kényelmetlen alvás. A terhesség utolsó hónapjaiban a növekvő pocak megnehezítheti a kényelmes és pihentető alvást, és a háton fekvés szabálytalan véráramlást okozhat a baba testében.

Ebben a helyzetben a JUKKI speciálisan profilozott U-alakú, pamut ölelő párna nyújthat kényelmes megoldást. Ez a kismama párna megbízhatóan stabilizálja az anya testét oldalfekvésben, így a pihenés során segít megtalálni a megfelelő pozíciót, a párnát a test elé vagy mögé helyezve. Az ágyéki szakasz megtámasztásával a termék tehermentesíti a gerincet, így a várandós kismama újból kényelmesen aludhat, ráadásul a párna a későbbiekben akár a szoptatáshoz is használható.

A többfunkciós kismama párna a szoptatás ideje alatt is felbecsülhetetlen segítséget nyújt

A multifunkcionális JUKKI terhességi párna nem csak az álmatlanság elleni küzdelemben segít és a pihenéshez ideális, de a szoptatás idején is nélkülözhetetlen támogatást biztosít.

A JUKKI szlogenje: Támogatjuk a szuper szülőket! Ez azt jelenti, hogy a JUKKI elkötelezett amellett, hogy segítse a szülőket azzal, hogy a legjobb minőségű termékeket kínálja nekik, amit érdemi és szakértői tudással abszolvál.

A JUKKI terhességi és szoptatós párna – illetve a velük kompatibilis szoptatós párna huzatok és bumeráng párna huzatok kategóriája is – a kényelem és a minőség tökéletes kombinációját kínálják, amely segít a kismamáknak a terhes és a szülést követő hosszú időszakban. Válassza a JUKKI termékeit a biztonság, a kényelem és a komfort érdekében, és élvezze egy professzionális gyártó egyedülálló színvonalát!

Lásd még a kapcsolódó kategóriákat: