Szoptatós párnak

A szoptatós párna termék által biztosított megfelelő pozíció segít elkerülni a fájdalmas szoptatás problémáját, de már a várandósság alatt is jó szolgálatot tesz.

Elősegíti a laktációt, tehermentesíti a kar, a nyak és a gerinc helyzetét a táplálás ideje alatt, könnyebbé teszi a baba optimális elhelyezkedését, és csökkenti a frusztrációt a kismama és a gyermek számára egyaránt.

1–28 termék, összesen 33 db

Magnolia Bloom & Barack bársony Szoptatós Párna Levehető Huzattal

Original price was: 10.990 Ft.Current price is: 8.790 Ft.

Szoptatós párnák – a babakelengye alapvető elemei

A magas minőségű termékeket gyártó JUKKI szoptatós párnái egy innovatív megoldást kínálnak, amely kényelmet és támogatást biztosít szoptatás vagy a baba cumi alternatíváival való táplálás közben.

Kivételesen puhák és gyengédek a baba érzékeny bőréhez, kialakításuknak köszönhetően pedig maximálisan garantálják az kismamáknak és a babáknak kijáró komfortot és biztonságot.

Már a várandósság ideje alatt is használhatók, csak ebben a szakaszban még kismama párna néven.

A csecsemők számára készült szoptatós párna számos méretben, formában és színben kapható, így mindenki kiválaszthatja az egyéni igényeinek megfelelőt.

Puha anyagból készül, amely a szoptatós párna huzatok révén könnyen cserélhető.

Rendkívül praktikus. Bárhol és bármikor kényelmet és támogatást nyújt.

A szoptatós párnák kiváló választást nyújtanak minden anyának, aki a legjobb gondoskodást kívánja biztosítani a baba számára.

Előnyeiknek köszönhetően ideális megoldást jelentenek minden kismama számára, aki biztonságot, komfortot és kényelmes pozíciót szeretne nyújtani gyermekének az etetés során.

Termékeinket saját magunk álltjuk elő a legnagyobb precizitással és a legjobb minőségű anyagok felhasználásával, mert támogatjuk a szuper szülőket.

Tudtad, hogy babaváró ajándéknak is tökéletes? Ha más ötleteket keresel, ajánljuk a babakocsira kézmelegítő kategóriáját is.

Kapcsolódó kategóriák: