Bambusz babatakarók

Mind a(z) 17 találat megjelenítve

Just Creamy Csipkekötésű Bambusz Takaró

12.140 Ft

Szürke – Csipkekötésű Bambusz Takaró

9.620 Ft

Kék – Csipkekötésű Bambusz Takaró

9.620 Ft

Morning Dust Csipkekötésű Bambusz Takaró

12.140 Ft

Menta – Csipkekötésű Bambusz Takaró

9.620 Ft

Lavender – Csipkekötésű Bambusz Takaró

9.620 Ft

After Sunset Csipkekötésű Bambusz Takaró

12.140 Ft

Good Day Csipkekötésű Bambusz Takaró

12.140 Ft

Before Sunrise Csipkekötésű Bambusz Takaró

12.140 Ft

Rain Drop Csipkekötésű Bambusz Takaró

12.140 Ft

Lavender Field Csipkekötésű Bambusz Takaró

12.140 Ft

Rózsaszín – Csipkekötésű Bambusz Takaró

9.620 Ft

A JUKKI Bababolt örömmel mutatja be a bambusz takarók gazdag kínálatát. A bambusz takaró a babakelengye egyik nélkülözhetetlen alapeleme. Tökéletes babakocsiba és kiságyban való alváshoz, de jól teljesít az utazás gyerekkel kategóriában is. A takaró sok mosás után is megőrzi színét és puhaságát. Rendkívül finom és kellemes tapintású, kiváló tulajdonságokkal rendelkezik – gyengéd és ártalmatlan az újszülött érzékeny bőrére, ráadásul antibakteriális, így első takaróként is tökéletes választás.

JUKKI 100% bambusz babatakarók – a jó választás

A bambusz természetes textúrája számos előnnyel rendelkezik, amelyek különösen vonzóvá teszi a textiliparban, ezen belül is a babáknak gyártott termékek között. Könnyű és finom anyag, eszméletlenül puha, hipoallergén, hőszabályozó tulajdonságokkal bír, éppen ezért érdemes szétnézni a JUKKI 100% bambusz babatakarói között.

A JUKKI, mint önállóan termelő és értékesítő vállalat, teljes kontrollt gyakorol termékei gyártása felett, így garantálva a kiváló minőséget és a biztonságos felhasználást. Szinte minden van raktáron, így azonnal kerülhet is a virtuális kosárba, például egy pamut vagy kötött termék mellé, bármilyen méret kiválasztásával.

Bambusz babatakaró a JUKKI-tól – kényelem és minőség kéz a kézben

A JUKKI bambusz babatakaró elválaszthatatlan társ lesz a kicsi minden sétáján, biztosítva kényelmét és biztonságát. Ráadásul a bambuszból készült textíliák akár a káros UV-sugárzást 97,5 százalékban is képesek kiszűrni. Ez a tulajdonság teszi a bambuszt különösen hasznos anyaggá a nyári babatakarók és más textiltermékek számára. Az ilyen textúrájú termékek kényelmesek, környezetbarátok és tartósak, így tökéletes választást jelentenek a tudatos vásárlók számára.

A takaró könnyű és rugalmas, így baba pólyák helyett is remekül használható, mert tökéletesen illeszkedik a gyermek testéhez. A baba finoman és mégis szorosan a takaróba burkolva biztonságban és kényelemben fogja érezni magát.

A JUKKI szlogenje: Támogatjuk a szuper szülőket. Ez azt jelenti, hogy minden termékünkkel, beleértve a bambuszból készült babatakaróinkat is, támogatjuk a szülőket abban, hogy a legjobbat nyújthassák gyermekeiknek. A JUKKI termékekkel a szülők biztosak lehetnek abban, hogy a legmagasabb szintű biztonságot, kényelmet és komfortot biztosítják gyermekeik számára.

Vásároljon ma a JUKKI Bababoltban, és tapasztalja meg a prémium babatakaróink kivételes minőségét és kényelmét, amelyek különböző méretben és összetételben is elérhetők a szortimentben! A JUKKI-val a minőség garantált, így érdemes szétnézni a baba ágynemű és a babaszoba részlegben is!

Lásd még a kapcsolódó kategóriákat: