Bambusz babatakarók

A JUKKI Bababolt örömmel mutatja be a bambusz takarók gazdag kínálatát. A bambusz takaró a babakelengye egyik nélkülözhetetlen alapeleme. Tökéletes babakocsiba és kiságyban való alváshoz, de jól teljesít az utazás gyerekkel kategóriában is. A takaró sok mosás után is megőrzi színét és puhaságát. Rendkívül finom és kellemes tapintású, kiváló tulajdonságokkal rendelkezik – gyengéd és ártalmatlan az újszülött érzékeny bőrére, ráadásul antibakteriális, így első takaróként is tökéletes választás.

 

Mind a(z) 18 találat megjelenítve

JUKKI 100% bambusz babatakarók – a jó választás

A bambusz természetes textúrája számos előnnyel rendelkezik, amelyek különösen vonzóvá teszi a textiliparban, ezen belül is a babáknak gyártott termékek között. Könnyű és finom anyag, eszméletlenül puha, hipoallergén, hőszabályozó tulajdonságokkal bír, éppen ezért érdemes szétnézni a JUKKI 100% bambusz babatakarói között.

A JUKKI, mint önállóan termelő és értékesítő vállalat, teljes kontrollt gyakorol termékei gyártása felett, így garantálva a kiváló minőséget és a biztonságos felhasználást. Szinte minden van raktáron, így azonnal kerülhet is a virtuális kosárba, például egy pamut vagy kötött termék mellé, bármilyen méret kiválasztásával.

Bambusz babatakaró a JUKKI-tól – kényelem és minőség kéz a kézben

A JUKKI bambusz babatakaró elválaszthatatlan társ lesz a kicsi minden sétáján, biztosítva kényelmét és biztonságát. Ráadásul a bambuszból készült textíliák akár a káros UV-sugárzást 97,5 százalékban is képesek kiszűrni. Ez a tulajdonság teszi a bambuszt különösen hasznos anyaggá a nyári babatakarók és más textiltermékek számára. Az ilyen textúrájú termékek kényelmesek, környezetbarátok és tartósak, így tökéletes választást jelentenek a tudatos vásárlók számára.

A takaró könnyű és rugalmas, így baba pólyák helyett is remekül használható, mert tökéletesen illeszkedik a gyermek testéhez. A baba finoman és mégis szorosan a takaróba burkolva biztonságban és kényelemben fogja érezni magát.

A JUKKI szlogenje: Támogatjuk a szuper szülőket. Ez azt jelenti, hogy minden termékünkkel, beleértve a bambuszból készült babatakaróinkat is, támogatjuk a szülőket abban, hogy a legjobbat nyújthassák gyermekeiknek. A JUKKI termékekkel a szülők biztosak lehetnek abban, hogy a legmagasabb szintű biztonságot, kényelmet és komfortot biztosítják gyermekeik számára.

Vásároljon ma a JUKKI Bababoltban, és tapasztalja meg a prémium babatakaróink kivételes minőségét és kényelmét, amelyek különböző méretben és összetételben is elérhetők a szortimentben! A JUKKI-val a minőség garantált, így érdemes szétnézni a baba ágynemű és a babaszoba részlegben is!

Lásd még a kapcsolódó kategóriákat: