Pamut takarók

Egészséges és biztonságos alvás a baba számára – ez a téma sok fiatal anyát ébren tart éjszaka. Vajon mit tehetünk azért, hogy gyermekünk nyugodtan aludjon egész éjjel – a babafészkek időszaka utén is –, ne ébredjen sírva, és hogy az esti elalvás tiszta élvezet és az egész nap legkellemesebb pillanata legyen? Sajnos erre a JUKKI-nak sincs szabadalma, de biztos támogatást nyújt a szuper szülőknek a babaszoba praktikus felszerelésének megszervezésében, amibe beletartozik a takarók és párnák kategóriáját tekntve a pamut takarók tematikája is.

 

Mind a(z) 17 találat megjelenítve

Meleg pamut takaró a baba számára

A pamut takaró minden kisded hálószoba nélkülözhetetlen eleme. Köztudott, hogy mindenki a legjobbat akarja a babájának. A babatakarók kategóriája sokrétű felhasználási lehetősége miatt nagyszerű – tökéletes babakocsiba, autóülésbe és kiságyban való alváshoz. Szinte az utazási kiegészítők közé sorolható.

A pamut takaró a babaruhák mellett a babakelengye egyik alapeleme. A puha és meleg pamut takaró megnyugtatóan hat a babákra – pamutba burkolva biztonságban érzik magukat, így nyugodtabbak, jobban alszanak és egészségesebbek – Ön is ezt szeretné a babájának, ugye? A JUKKI sokszínű kollekciójának köszönhetően a szülők igényeik és ízlésük szerint alakíthatják a saját pamut takaró repertoárt – fehér, bézs, lemon, old rose, esetleg azure? A választás kizárólag az Öné!

A JUKKI 100 százalék pamut bio fonal összetételű pamut takarói tökéletesen szabályozzák a hőmérsékletet, ezért ideálisak egész évben használható takaróként. Természetesek és antiallergének. Sok mosás után is megőrzik színüket és puhaságukat. A megfelelő szövés és a pamutfonal tulajdonságai biztosítják az optimális hőkomfortot. Ugyanakkor könnyűek és teljes felületükön légáteresztőek.

A pamut takaró rendkívül rugalmas, követi a gyermek mozgását, és nem korlátozza, így tökéletesen körülöleli a babát. A bebugyolálás segít megnyugtatni a kisgyermeket, a magzati élethez hasonló élményt nyújt. Támogatja a gyermek érzékszervi integrációját a mélyérzés szintjén, ami hasznos lehet a csecsemőkori kólika során.

A JUKKI termék-portfólió a legmagasabb minőségi kalibert képviseli

A JUKKI által használt pamut OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal ellátott, így garantálja a legmagasabb minőségi kalibert. A termék szortiment 100 százalékban kézzel varrott, kézműves technológiával készül – a babák iránti szeretetből. Ennek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a JUKKI portfólió termékei a legjobb színvonalon, minden részletre odafigyelve és a legnagyobb gondossággal készülnek. Nem tartalmaznak merev részleteket, puhák és rugalmasak, és teljesen biztonságosak a babák számára. 

JUKKI pamut takarók – sok kell belőlük!

Babatakaróra minden nap szüksége van a babáknak, sosem lehet belőle túl sok – mehet a kosárba egy fehér, egy világos szürke, egy rózsaszín és a kék egy megfelelő árnyalatát reprezentáló JUKKI termék. Na? Melyik lesz a kedvenc?

Lásd még a kapcsolódó kategóriákat: