Újszülött Takarók 55x75cm

Úgy tűnhet, hogy a babáknak való takarók és párnák kiválasztása egyszerű, és nem hordoz magában túl sok dilemmát. A vásárlás azonban sokszor kérdéseket vet fel, amelyekre a JUKKI megpróbál választ adni. Az újszülött babatakaró a babaágy és a baba ágynemű alapeleme. Számos univerzális felhasználási területe van, a baba alváshoz történő bebugyolásától kezdve egészen a babakocsis betakarásáig. A JUKKI babatakarók választéka nagyon széles, így minden anya biztosan megtalálja a számára legmegfelelőbb dizájnt.

 

1–28 termék, összesen 33 db

Pasztell Kék Újszülött Takaró 55x75cm

Original price was: 5.990 Ft.Current price is: 4.790 Ft.

Minőségi anyagok – a JUKKI ​újszülött takarók alapja

A JUKKI pontosan tudja, mennyire fontos, hogy a babatakaró megfelelő anyagból készüljön! Szerencsére a minőség mellett a választás szabadsága sem veszett el, így elérhetők kötött, bambusz, pamut takarók, gyapjú, muszlin és merinó gyapjú takarók és textúrák, vagy ezek kombinációi is. Antiallergén anyaggal szigetelt termék is kapható a webáruházunkban. Az anyukák gyakran úgy gondolják, hogy a gyerekeknek szánt gyapjútakaró a legjobb alternatíva téli vagy nagyon hideg napokra. Éppen ezért figyeltünk arra, hogy a kínálatunkban minden takaró puha és rugalmas legyen, így bárki gond nélkül bebugyolálhatja a babáját. Jól tapad a kisded testéhez, ami melegséget, kényelmet és biztonságérzetet nyújt. Ha valaki nyári takarót keres, az válasszon a kínálatunkból bambusz vagy muszlin takarót, mert ezek a termékek a legvékonyabbak és a legszellősebbek. Tavasszal és ősszel remekül teljesít egy pamut, bambusz-pamut vagy merinó gyapjú babatakaró – ezek szintén elérhetők a JUKKI-nál, ahol a gyártás egy kézben összpontosul, így kifejezetten alacsony árakon elérhető a magas minőség. A téli sétákhoz jó választás lesz egy szigetelt vagy gyapjú termék. Egyes anyák inkább univerzális lehetőséget keresnek, nekik javasoljuk, hogy válasszanak egy egész évben használható takarót, amilyen például egy bambusz-pamut vagy merinó gyapjú termék.

Ezek az extrák elérhetők nálunk babatakaró vásárlásakor

„Támogatjuk a szuper szülőket!” – ez a brand szlogenje, amely a JUKKI újszülött takarók kiválasztásánál is érvényes. A legjobb minőségű alapanyagokból készült babatakaró ugyanis sokkal tovább bírja, ismételt mosás után is megőrzi tulajdonságait. A legfontosabb az anyag, amelyből készült. Ennek OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal kell rendelkeznie, amely garantálja a szövet biztonságát a gyermekek érzékeny bőrére – a JUKKI újszülött takarók pontosan ilyenek. Ha valaki pamut termék mellett dönt, az preferálja a GOTS (Global Organic Textile Standard) tanúsítvánnyal rendelkező biopamutot, hiszen ennek termesztése során nem használnak növényvédő szereket vagy kémiai vegyszereket, amelyek behatolhatnak a baba érzékeny bőrébe. A JUKKI modelljeinél szintén elérhető organikus pamut puhább és szorosabb szövésű, így a belőle készült takarók tartósabbak és ellenállóbbak a mosással szemben. Ezen kívül légáteresztőbbek, így jól védenek a túlmelegedés és a lehűlés ellen. Tökéletesek allergiában vagy atópiás dermatitisben szenvedő gyermekek számára is. Egy jó újszülött takarónak antiallergénnek, puhának és kellemes tapintásúnak kell lennie. A fent említett funkciók mindegyike elérhető a JUKKI portfóliójában – a bambusz babatakarók, illetve a biopamutból és merinó gyapjúból készült opciók esetében is. A JUKKI termékek maximális kényelmet biztosítanak a babának, emellett biztonságosak lesznek a bőre számára.

Lásd még a kapcsolódó kategóriákat: