Babakocsira kézmelegítő

A JUKKI Bababoltban kapható babakocsi kézmelegítők lenyűgöző választékkal szolgálják ki az érdeklődők igényeit. A JUKKI kézmelegítői a biztonságot, a kényelmet és a komfortot szolgálják az őszi és téli séták során. Minden termékünk gondosan tervezett és gyártott, hogy megfeleljen a szülők és gyermekeik igényeinek – ráadásul raktáron is elérhető.

 

Mind a(z) 19 találat megjelenítve

JUKKI babakocsi kézmelegítő – a stílusos téli séták egyedülálló kelléke

A JUKKI babakocsira rögzíthető kézmelegítői nemcsak melegen tartják a kezeket a hideg hónapokban, de stílusos kiegészítői is a babakocsinak. A meleg és puha babakocsi kézmelegítő praktikus és stílusos babakocsis utazási kiegészítő megoldásként szolgál, a plüss gyapjú belső pedig kesztyű helyett gondoskodik az anyukák hőkomfortjáról és kényelméről.

A JUKKI babakocsi kézmelegítők gyönyörű színekben kaphatók, akárcsak a JUKKI babakocsi betétek és téli hálózsákok. Harmonikus kombinációkat alkothat, de keverheti is a színeket preferenciái szerint! 

A JUKKI, mint gyártó, a saját termékeit forgalmazza, és büszke arra, hogy a legmagasabb minőségű termék portfóliót képes nyújtani a babáknak, valamint a kismamáknak és terhes nőknek a lehető legversenyképesebb árakon a babakocsira kézmelegítő termékkategóriában is.

JUKKI babakocsira rögzíthető kézmelegítő – igazi sláger a zimankóban

A JUKKI vízálló babakocsi kézmelegítői a legjobb minőségű anyagokból készülnek, és szigorú minőségellenőrzési folyamatokon mennek keresztül. Mivel mi magunk gyártjuk termékeinket, teljes felügyeletünk van a gyártási folyamat felett. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a legmagasabb minőségi sztenderdeket érvényesítsük, és ezzel valóban a legjobb termékeket kínáljuk ügyfeleinknek.

A puha, meleg és bolyhos babakocsi tolókarra rögzíthető kézmelegítő védi a kezeket a hidegtől, széltől, hótól és esőtől, pont úgy akár a kesztyűk. A praktikus patentokkal kivitelezett rögzítésnek köszönhetően a kézmelegítő nem lazul ki és nem mozog a babakocsin, így tényleg igazi sláger a téli babakocsis utazási kiegészítők kategóriában.

JUKKI kézmelegítők – mert a szülők kényelme is fontos

A babakocsihoz rögzíthető meleg kesztyű-helyettesítő mérete női és férfi kezekhez egyaránt passzol, és minden szabványos karral ellátott babakocsihoz illik. A gyártás során felhasznált összes anyag biztonságos a gyermek és szülő számára. A plüss, a vízálló külső anyag, a poliészter, a fonalak és a címkék egyaránt rendelkeznek az OEKO-TEX 100 I. osztályú tanúsítványával.

A JUKKI szlogenje: Támogatjuk a szuper szülőket! Ez azt jelenti, hogy minden termékünkkel és szolgáltatásunkkal segítjük a szülőket abban, hogy a legjobbat nyújthassák a gyermeknevelés rögös útjain. A JUKKI-nál hiszünk abban, hogy minden szülő nagyszerű, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk ebben.

Vásároljon JUKKI kézmelegítőt, és tapasztalja meg a különbséget! A JUKKI-val a minőség garantált. Várjuk szeretettel a JUKKI Bababoltban! Csekkolja a hordozós takarók, valamint a táskák és hátizsákok klasszisait is!

Lásd még a kapcsolódó kategóriákat: