Hordozós takarók

A JUKKI babaáruház hordozós takaró kategóriája kifejezetten a babák hordozásának megkönnyítésére szolgáló termékeket kínál. Ezek a takarók nem csak a téli hónapokban nyújtanak védelmet a hideg ellen, hanem az átmeneti évszakokban is hasznosak, amikor a hőmérséklet változó. A minőségi, környezetbarát és kézzel készített hordozótakarók széles választékban érhetők el, így minden baba számára megtalálható a legmegfelelőbb. A JUKKI babaáruházban kapható hordozótakarók megfelelnek a legmagasabb európai szabványoknak. Fedezze fel a JUKKI babaáruház raktáron lévő hordozótakaró kínálatát, és válassza ki a legmegfelelőbbet a kicsi számára!

 

1–28 termék, összesen 94 db

Miért válasszuk a JUKKI Bababolt hordozós takaró kollekcióját?

A JUKKI hordozótakaró kapucni kiegészítővel kifejezetten az újszülöttek és csecsemők számára tervezett. Az első napoktól kezdve biztosítja a babák kényelmét és biztonságát. A válogatott anyagfelhasználásnak köszönhetően a JUKKI hordozótakaró páratlan komfortérzetet garantál a kisgyermekek számára.

A JUKKI hordozáshoz használható évszakos takarók puha, 100 százalékban légáteresztő és bársonyos, kellemes tapintású, antiallergén textúrákból készülnek, és egytől-egyig OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal ellátottak.

A JUKKI termékei európai alapanyagokból készülnek, és 100 százalékban kézzel varrták őket – a babák iránti szeretetből. Ennek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legjobb színvonalon, minden részletre odafigyelve, és a legnagyobb gondossággal készülnek. A termékek nem tartalmaznak merev elemeket, puhák és rugalmasak, és teljesen biztonságosak a babák számára.

A JUKKI hordozótakarók elöl tépőzáras kialakítása biztosítja, hogy a baba ne bújhasson ki a takaróból. A háton lyukas kialakítás lehetővé teszi a hordozótakaró tökéletes illeszkedését a 3 és 5 pontos biztonsági övvel integrált hordozó eszközökhöz, legyen szó autósülésről, babakocsiról vagy ugrálóról.

A JUKKI hordozótakarók könnyen tisztíthatók – 30°C-on mosógépben moshatók.

A JUKKI egy saját termékeit értékesítő gyártó – így egyedülálló ár-érték aránnyal kínálja termékeit, köztük a hidegben jól teljesítő hordozó takaró kategóriát is.

A JUKKI felülmúlhatatlan módon támogatja a szuper szülőket, és utánozhatatlan biztonság-kényelem-praktikum szuperkombinációt garantál.

JUKKI évszakos hordozós takarók

  • Külső anyag – 100 százalék pamut & töltőanyag – antiallergén szilikonvatta.
  • Külső anyag – 100 százalék pamut és bársony & töltőanyag – antiallergén szilikonvatta.
  • Külső anyag – 100 százalék pamut és plüss & töltőanyag – antiallergén szilikonvatta.
  • Külső anyag – 100 százalék plüss és bársony & töltőanyag – antiallergén szilikonvatta.

A hordozó takaró anyagfelhasználásának megfelelően válasszunk a JUKKI raktáron lévő termék portfóliójából, a kisded igényei és a körülmények szerint!

JUKKI babacsomag

Keressen más termékeket is az Ön által kiválasztott kollekcióból: