Szállítás és Visszaküldés

Jukki Termékek Szállítása

 • 23500 Ft feletti rendelés – INGYENES, 4-7 napos szállítással! (Magyar Posta)
 • 23500 Ft alatti rendelések + 950 Ft, 4-7 napos szállítás (Magyar Posta)
 • 4000 Ft alatti rendelések + 2500 Ft, 4-7 napos szállítás (Magyar Posta)

Utánvétes rendelés esetén 500 HUF költség merül fel a rendelés értékétől függetlenül. Ez a díj a megrendelés értékétől függetlenül alkalmazandó.

Tájékoztatjuk, hogy lehetőség van 0%-os áfás számla kiállítására, ha Ön aktív áfaalany. Kérjük, hogy mielőtt leadja megrendelését, írjon üzenetet ügyfélszolgálatunknak.

Visszaküldések és Panaszok

Célunk, hogy biztosítsuk az Ön teljes elégedettségét, ha valami rosszul sült el, vagy úgy érzi, hogy valahol javíthatnánk, mielőtt visszaküldené a rendelését, kérjük, írjon nekünk a következő címre uzlet@jukki.hu

Ha úgy dönt, hogy visszaküldi nekünk a terméket:

 1. 30 napos visszatérítési jogot kínálunk. Ha a vásárlás óta eltelt 30 nap, sajnos nem áll módunkban visszatérítést vagy cserét felajánlani.
  A visszaküldés teljesítéséhez szükségünk van a vásárlást igazoló bizonylatra vagy bizonylatra (pl. a visszaigazolt rendelésszámra).
 2. Nem tudunk elfogadni olyan terméket, amely nem eredeti állapotában van (kivéve, ha arról megállapodtunk), amely nem a mi hibánkból sérült vagy hiányzik belőle, illetve olyan terméket, amelyet a kiszállítás után több mint 30 nappal küldtek vissza.
 3. Felhívjuk figyelmét, hogy a sérült termékkel kapcsolatos reklamációt csak a hibás áruról készült fényképek elküldése után fogadjuk el üzletünk e-mail címére.
 4. Amennyiben a leszállított termék megfelel a www.jukki.hu oldalon található leírásnak, nincs hiba és nem történt reklamáció az üzletünk e-mail címére (üzenet a hibás termék fotóival), a visszaküldés költségeit a vásárló viseli.
 5. Kérjük, töltse le és töltse ki ezt a visszaküldési űrlapot.
 6. Kérjük, hogy a csomagot erre a címre küldje el:
  • OlzaLogistic – JUKKI
   Ady Endre 16
   4123, Hencida

Lemondási jog

 1. Ön jogosult 14 napon belül indoklás nélkül felmondani a szerződést. Az elállási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amikor Ön, vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó árut ténylegesen birtokba veszi.
 2. Az elállási jog gyakorlásához tájékoztatnia kell bennünket a uzlet@jukki.hu e-mail címre küldött e-mailben, hogy egyértelmű nyilatkozatot küldött a szerződés felmondására vonatkozó döntéséről. Az üzenetben tüntesse fel a rendelés számát vagy a vásárlást igazoló bizonylatot.
 3. Az elállási határidő betartásához elegendő, ha az elállási jog gyakorlásáról szóló e-mailt az elállási határidő lejárta előtt elküldi.
  Az elállás hatásai:
  Ha Ön eláll a szerződéstől, akkor visszatérítjük Önnek az Öntől kapott összes kifizetést, beleértve a szállítási költségeket is (kivéve a kiegészítő költségeket, amelyek akkor merülnek fel, ha Ön az általunk kínált legolcsóbb szabványos szállítási módtól eltérő szállítási módot választott).
 4. A visszatérítésből levonhatjuk a szállított áruk értékcsökkenését, ha a veszteség az Ön általi szükségtelen kezelés következménye.
 5. A visszatérítést indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb 14 nappal azt a napot követően teljesítjük, amikor Öntől visszakapjuk a szállított árukat, vagy 14 nappal azt a napot követően, amikor Ön igazolja, hogy az árukat visszaküldte, vagy ha nem szállítottak árukat, 14 nappal azt a napot követően, amikor értesültünk arról a döntéséről, hogy Ön eláll a szerződéstől.
 6. A visszatérítést ugyanazon fizetési eszközzel fogjuk teljesíteni, amelyet Ön az eredeti tranzakció során használt, kivéve, ha Ön kifejezetten másképp állapodott meg; a visszatérítés semmilyen költséget nem fog okozni Önnek.
 7. Visszatarthatjuk a visszatérítést mindaddig, amíg vissza nem kapjuk az árut, vagy amíg Ön nem szolgáltat bizonyítékot arról, hogy visszaküldte az árut, attól függően, hogy melyik a korábbi időpont.
 8. Ön köteles az árut indokolatlan késedelem nélkül visszaküldeni vagy átadni nekünk, de legkésőbb attól a naptól számított 14 napon belül, amikor a szerződéstől való elállását közölte velünk. A határidő akkor teljesül, ha Ön a 14 napos határidő lejárta előtt visszaküldi az árut.
 9. Az áru visszaküldésének közvetlen költségeit Önnek kell viselnie. Ön csak az áru értékcsökkenéséért felel, amely az áru természetének, jellemzőinek és működésének megállapításához szükséges kezelésen kívüli kezelésből ered.
 10. Az áru visszaküldésének címe.
  A rendelés visszaküldése előtt kérjük, írjon nekünk a uzlet@jukki.hu címre.
  OlzaLogistic – JUKKI
  Ady Endre 16
  4123, Hencida